Aktvity Joska-alcapone

Dan J. napsal:
Banán napsal:
Ahoj Josko/Dane, aktivita začíná jako vždy z vaší dílny velmi pěkně,vhold pro mě končí na hlavním.Hlášky sedí jak mají,jen když najedu vedle na soupravu a přelezu si tak -úkol ukončen,došla nafta. Přitom nastavení v engu lok. je v pořádku a bin mám takový jaký je uveden,pomůžete mi prosím se dostat dále,děkuji s pozdravem Radek.
Ahoj, pošli mi na SZ tvojeho mejla, pošlu ti eng soubory pro Hydry, nemáš asi aktuální soubory a není tam doplněn řádek EngineVariables a galony s naftou, proto ti dojde při přestupu šťáva.;)
Dan
Ano jak píše Dan, v engu není EngineVariables ( 160 ). Dejte ho kamkoliv, já ho mám nad Name. A to jsem posílal ATB aktuální eng.

alcapone napsal:
Ano jak píše Dan, v engu není EngineVariables ( 160 ). Dejte ho kamkoliv, já ho mám nad Name. A to jsem posílal ATB aktuální eng.
Ahoj. Už jsem Radkovi poslal engy pro obě Hydry. A pozor, když jsem to dal jinde jak nad name, už se mi stalo, že to MSTS neakceptoval. :cool:
Dan

Ahoj Dane,
tak to už je jiná štáva,mašinka má v bandě 727 litrů!!Díky moc,Radek.

faldicek napsal:
Zdravím takový dotaz, existuje jiný cabview k hydře než je tento? Ne že by nebyl hezký, ale docela mi vadí, že není vidět pořádně dopředu...
Máme jej takto vylepšený i s noční verzí, kterou dotvořil AlešB. Rád bych jej dal k dispozici všem, bohužel mi autor na žádost doposud neodpověděl.

Dobrý den,
má někdo staženu aktivitu Pn69556pp a mohl by mi poslat soubory 740.879.s, 740.879.sd, 740.879rv.s a 740.879rv.sd? Nemohu bez nich jet aktivitu a autor má počítač po havárii. Děkuji mnohokrát. Můžete psát na papej@centrum.cz.

papej napsal:
Dobrý den,
má někdo staženu aktivitu Pn69556pp a mohl by mi poslat soubory 740.879.s, 740.879.sd, 740.879rv.s a 740.879rv.sd? Nemohu bez nich jet aktivitu a autor má počítač po havárii. Děkuji mnohokrát. Můžete psát na papej@centrum.cz.
To nejsou ledajaké soubory, to jsou přímo mašiny. Máš je vůbec v trainsetu?

papej napsal:
Dobrý den,
Ahoj Honzo,už jsem ti to poslal.

Dobrý den stáhl jsem si aktivitu mex 54 ale poté co přijedu do prahy a najedu na druhou soupravu s M296 1018 v čele tak mi to napíše úkol ukončen došla nafta rád bych věděl co s tím dělat

8171 napsal:
Dobrý den stáhl jsem si aktivitu mex 54 ale poté co přijedu do prahy a najedu na druhou soupravu s M296 1018 v čele tak mi to napíše úkol ukončen došla nafta rád bych věděl co s tím dělat
Ach jo chlape co máme s tebou dělat, když ignoruješ číst pár stránek zpět.

Zdravím, tak jsem včera úspěšně dojel do Hohenhau. Pánové klobouk dolů, opravdu nádherná aktivita...

Naposled editoval moderátor:
Dostal jsem povolení k vydání engu pro M296.1018. je tedy přidán u aktivity. Doufám, že nemusím psát co s nim dělat. Na web jsem umístil přípravu aktivity R251.

Dobry den,
tato pripomienka bude tak nejak ina. Chcem len autora upozornit na to ze jeho stranka je pravdepodobne nositelom nejakeho viru. Pri zadani adresy mi prehliada FF tuto stranku zablokuje s tym ze ne nej moze byt skodlivy softver.
Mienil som si stiahnut Vindobonu ale uz to nejde. Dalej ma to uz nepusti ako po to upozornenie o skodlivom softveri.
Prepacte za "spamovanie" vlakna.

Podle Zdeňka to dělá lišta. Na jeho webu a pak ten problém přechází na všechny co jsou pod ním. Jak se psalo jinde, běžte do nastavení a vypněte ochranu. Nebo vlezte na web přes IE.

Jediná možnost je tedy vypnout antivirovou ochranu a jít tam přes IE. Ale je ten web opravdu čistý?

Koho web, můj by měl být v pořádku. Zdeněk dělal menší upravu svého webu a použil tam nějakou lištu, asi ta co je nahoře a ta právě dělá problém a odnášejí to tím pádem všichni co jsou u něj. Tedy já, Jiřík a td.

Než se sprovozní stránky na simtrains.eu založil jsem ne dobu co možná nejkratši jiné, kde je vše. http://karlecj.cholerik.cz Je tam prostor na 1 giga, kdyby někdo chtěl.
Jinak v přípravě 2 aktivity a obě samozřejmě na trati 020. První je R251 ta je hotova a čeká se na finální aktualizaci pro doladění trafiku k peronum.
Druhá je klasika náklad, kde se veze ten nejtežší náklad na této trati a to uhlí do Opatovické elektrárny a pak prázdné zpět. Tady by mohla být použita Pawlikova mašinka, až bude ke stažení. Ta je hotova do Chlumce, tam musím ještě vyřešit R, které mě nepředjede. Do Opatovic je to již pak pohoda.
Chystaná aktivita se spupravou Railtrans je také hotova. Jen musím doladit znovu 1 část, která je na trati 180.

Tak já nevím, ja asi dělám aktivit sám pro sebe. Nikdo si nestěžuje, že mu něco chybý a není to v seznamu. A nebo máme zkušené strojvedoucí co si dokážou poradit. Jak mam hergot poznat co dělám špatně. Já se chci dostat na úroveň kolegů Dana a Poisona. To jsou mistři aktivitáři.

Back
Nahoře