Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Všude se píše něco jinýho, nejlepší bude fakt počkat na vyšetření a oficiální závěry.Oba dva vlaky neměli TRS. Stihlo se dovolat na mobil jednomu ze strojvedoucích. Jedna jednotka 628 a jedna jednotka 654.
...jeden s GW projel klacek a do druhého s GW to narval, štěstí, že ten proti nebyl krumlovskej ex, to by byly trsátka z tý tramvaje.Tak ofiko neofiko je , že jeden s GW prešiel klacek a do druhého to narval....
Dane, zdá se mi, že důležitým důvodem může být splašenost téhle doby. Možná je to věkem, ale dneska člověk "nevypustí" ani při blbým nakupování rohlíků - auta a lidi. Když vyrazíš do přírody, musíš dávat pozor na řadu věčně závodících cyklistů, nebo uskakovat před čtyřkolkama. Klid, kde opravdu vypneš, je málokde.No, člověk je omylný, tak jsem si vzpoměl na Stéblovou, nemohu si pomoct, ale nějak těch mimořádek poslední dobou přibývá.
Ten, co boural si byl taky sebou jistý. Jenom lidi? Bohužel ano a to bez potřebného pocitu opravdové odpovědnosti. Vše se dělá jen laxně, přístup k práci je jako v PC hrách. Nevyšlo to, no tak se udělá GameOverRestart. Jenže to právě v reálu nefunguje, nejde to vrátit. S takovým přístupem by adept vůbec neměl dostat dobrozdání u psychotestů.Ja bych taky nesel na trat kdybych si nebyl sebou jisty, ze to zvladnu. Nadruhou stranu, furt jsme jenom lidi.
Nečudoval. Proto jsem napsal, co jsem napsal. Mám s takovými bohaté zkušenosti.Bob psychotesty radšej neriešme, lebo veľakrát prejdú taký exoti, že by si sa čudoval.
Srandovni je, ze porad neni nic dosetreno, nikdo nic nevi, ale federace uz ma jasno...
Srandovni je, ze porad neni nic dosetreno, nikdo nic nevi, ale federace uz ma jasno...