Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
P.V.: Doporucuji pouzivat vlastni fotky nebo uvest zdroj fotografii!

No kez by se aspon na Vanoce nestavaly nehody. Dneska rano v Hrusovanech u B. jeden Slovak vylezl na vagon, dotknul se troleje a uhorel. Kdy se lide nauci premyslet nad svym jednanim?

Beatlesák napsal:
http://www.novinky.cz/krimi/pendolino-se-srazilo-s-kamionem--nikdo-nebyl-zranen_107728_h79te.html

Je to pěkná blbost. Četl jsem a dokonce i slyšel, že je to první nehoda. Co teda bylo kdysi to mezi Pardubicema a Chocní?

Zdravím ... hmm to je hustý no ... stál jsem a mrznul jsem v Polance nad Odrou a čekal na pendolino z Prahy které mělo být v 16:35 ve Svinově ... a myslel jsem si že si ho vyblejsknu,tak jsem se na to vykašlal jel jsem domů,podíval jsem se na internet ... a už vím proč nejelo :))). Ještě že máme v ČR takové dobré fíry :D

LuděkD napsal:
train.msts napsal:
Je to pěkná blbost. Četl jsem a dokonce i slyšel, že je to první nehoda. Co teda bylo kdysi to mezi Pardubicema a Chocní?
A mezi Pardubicemi a Chocní byla přesně jaká nehoda? Nebyla to nehoda s člověkem. Jestli oni nemyslí, že to byla první nehoda s autem.

Ne. Byla to podobná nehoda jako dnes: dodávka zůstala částečně na přejezdu mezi závoramy. Řidič aspoň autem vjel na vedlejší kolej, takže škody byly docela malé a nic hrozného se nestalo.

Naposled editoval moderátor:
Dnes okolo půl jedné. U Káranic na Královéhradecku se srazil rychlík z Prahy s nákladním vlakem. Podle Drážní inspekce rychlík přejel návěstidlo. Inspekce zatím nemá podrobnosti o následcích nehody. Přestože se vlak převrátil na bok, vyžádala si nehoda jen čtyři lehce zraněné.
Nehoda se stala kolem půl jedné odpoledne na trati z Prahy do Hradce Králové. "Rychlík minul návěstidlo," řekl iDNES.cz mluvčí Drážní inspekce
.
zdroj IDNES
http://zpravy.idnes.cz/rychlik-se-prevratil-po-srazce-s-nakladnim-vlakem-f7v-/krimi.asp?c=A070209_132757_krimi_pei

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře