Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
Tak jsem si vzpoměl na starý fórek:
Co znamenná když:
Má blondýna ucho nalepené na zdi baráku? Poslouchá "Haus"
Má blondýna ucho na kolejích? Poslouchá "Death"

Dan J. napsal:
Tak jsem si vzpoměl na starý fórek:
Co znamenná když:
Má blondýna ucho nalepené na zdi baráku? Poslouchá "Haus"
Má blondýna ucho na kolejích? Poslouchá "Death"

Znám lepší:
Co dělá, když má blondýna nalepený ucho na skříni? - Poslouchá kabáty. :)

Nechci sahat strojvedoucímu do svědomí, ale když jsem uviděl v televizi záběry z toho přejezdu, tak to opravdu vypadalo na daleko větší rychlost jak 10Km/h.

Písali že na priecestí bola značka STOP, takže ani vodič auta zrejme nie úplne bez viny.

nebulus napsal:
Písali že na priecestí bola značka STOP, takže ani vodič auta zrejme nie úplne bez viny.

Ano, dopravné značky sú na to, aby sa porušovali. Najmä značka STOP je všade len tak pre parádu.

Sice to není železniční nehoda, ale chci to tady uložit jako memento, že to může potkat kdykoliv každého z vás - včera na pozemku zahrady školky- tedy na místě, které by mělo být pro děti bezpečné (!!!!) se včera náš 3,5 letý Honzík utkal s pitbullem (tento pes tam byl s vědomím učitelek, konajících dozor !!!!!) ... Honzík byl ošklivě pokousán v obličeji a jen zázrakem nedošlo k poškození oka nebo jedné z tepen ... bohužel na fotky to není, slabší povahy by to nemusely ustát :( ... dejte si na svou drobotinu pozor ....

tak takéto učiteľky by som neskutočne niekam hnal a pak verme pedagogom :( prajem brzke uzdravenie a zotavenie Honzíkovi

To je teda neuvěřitelná neodpovědnost, toto bych rozmázl v médiích a nechal dotyčné tvrdě sežrat, bez jakéhokoliv slitování. Psychicky nevyrovnaných pseudoindividuí, které si kompenzují neschopnost vycházet s jinými lidmi, nebo které musí jít s módními vlivy, chovají se mnohdy bezohledně a neodpovědně, a které dávají psy rovny s člověkem a na potkání rozdávají ujištění, že "náš Alík nikomu nemůže ublížit" je čím dál víc a řekl bych, že je nutno začít je tvrdě potírat. Čest vyjímkám. Já mám souseda, co má dva psy, kteří celé dny neustále štěkají, soused mi vyčítá, že mu z větví stromu na mojem pozemku padá na ten jeho na podzim listí, ale že já poslouchám neustále nějaký velmi obtěžující štěkot ho nezajímá. Dávat takovým preventivně pravidelně do držky! Každopádně ať to s malým Honzíkem dopadne dobře, i po uzdravení to bude pro rodiče náročné dát synka do pořádku po psychické stránce.

Peter268 napsal:
tak takéto učiteľky by som neskutočne niekam hnal a pak verme pedagogom :( prajem brzke uzdravenie a zotavenie Honzíkovi

Jelikož jsem pedagog, neházej všechny do jednoho pytle.
Dotýká se mě to!!!! A nesouhlasím s Tebou!
Pak můžeš všechny, co zanedbají svou povinnost, nebo způsobí druhým škodu, újmu a nebo nevím co ještě, i smrt, házet do jednoho pytle.
Kategoricky odmítám tento postoj.
Jinak souhlasím s tím, co napsal Martens a rozhodně bych učitelku, která toto svým jednáním způsobila okamžitě zbavil možnosti působit nejen v tom zařízení, ale v jakémkoliv.

Back
Nahoře