Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
No, představ si, že když mi bylo takových 10 - 12 let, tak mne taky zajímalo, zda by mne vlak "nadjel", kdybych ležel mezi kolejema. Ale nikdy mne nenapadlo to zkoušet. Ono stačilo, když jsem tehdy viděl, kolik místa bylo pod mašinou, když jsem na šroťáku u Ostravy prolézal 556-ky.
To mě taky zajímalo jak by to vypadalo, ale taky mě nenapadlo to vyzkoušet. Jsou ale mezi námi takový cvoci co to vyzkouší. Chudák fíra, nechtěl bych být v jeho kůži.
Z 15 na 16.6. na ONJ v koleji 501 byl nalezen přejetý strojvedoucí pod soupravou EC 221 Fatra. Jediné co vím,že měl nástup na vedle stojící soupravu která se odstavuje o víkendu na kolej 500 (Ešus).Nehoda se vyšetřuje.
Tady se nic za ta desetiletí nezměnilo. Pokud funguje normální režim, tak se nic neděje. Ale jakmile jsou výluky a jezdí se na hubu, tak je to někdy pro někoho problém a vznikají nehody. A v dnešní vystresované době je riziko ještě vyšší.
Člověk upadne do stereotypu, když se dějí věci pořád stejně. Pak je dělá automaticky, ani nad tím nepřemýšlí. Potom stačí nějaká mimořádnost nebo výluka a je na problém zaděláno. Tady to naštěstí odneslo snad jen čelní sklo lokomotivy a zkratovací tyč.
Pred nedávnom som sa rozprávam s jedným inštruktorom a mi vravel že rieši zaujímavý problém a to na trase Senec - Sládkovičovo je výluka jazdí sa po 1.TK a opravuje sa tam most. Je tam Z (30km/h). No a nejaký strojmajster šiel asi tade prvý krát alebo niečo a on s nákladom cez to v noci prešvihol skoro 90Km/h. To môžu byť radi že im to nespadlo. Vraj to nahlásil strážnik čo tam bol že vlak šiel neobvykle rýchlo cez daný úsek. Neskôr ho nechali stáť v stanici kde sa zisťovalo či je to pravda. A ono to aj tachograf potvrdil. Takže holt mohol to byť majster skúsený ale keď šiel svojou stereotypnou trasou a pozabudol sa. Aj to sa stáva, no nemalo by sa.