Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
Ve středu večer R 676 před Povrlama se střetl s osobou v kolejišti. Začalo vyšetřování a hledání těla pod vozy a v kolejích. Po hodině a půl se tělo nenašlo, ale dorazila zpráva, že dotyčný leží v nemocnici s přeraženým ramenem.
Další, kdo může slavit narozeniny dvakrát do roka.

Michal: Jako místní říkám, že tenhle děda měl jen smůlu, že chytli zrovna jeho. Děje se to tady naprosto normálně, včera dokonce prolítly tak pětiletý děcka. Na otázku, jestli ví, jak se chovat na přejezdu, když bliká červeně a cinká se na mě podíval vražedným pohledem a zmizel dál.....

lukas matura: To je mi jasný. Proto tam byli ti policajti z obou stran a na auta určitě nečekali. :D Ale na uzavřeném přejezdu se s kolem ještě otočit v kolejišti a vzít ho znovu zpátky, to je už pomalu na Darwinovu cenu...

Když sem viděl, jak se otáčí a vrací se, čekal sem co bude dál ... jakmile sem viděl záběr z kamery z druhé strany a jak se zatřepala (bouchnutí dveřma od auta) bouchl sem smíchy já ... pak sem si dočetl článek a bouchl sem po druhé ... prosím pěkně co tady ten člověk chce diskutovat, když ho mají na dvou záznamech a viděli ho 4 strážci zákona? Nicméně to na faktu a okolnostech nic nemění ... o_O

A nejlepší na tom je, že ve zprávách na Primě tuto nehodu právě uvedli, že se stala v Brně. Vlastně Vranovice, to už je skoro Brno centrum :)

:D:)dnes supr den . ráno rychlíkem 990 ze Světlé nad Sázavou do Prahy vlak u každého přejezdu snížil rychlost díky poruže kabelů až do Golčova Jeníkova. a odpo jsem naštěstí jel až rychlíkem 987 odklonem přes Nymburk a opět zastávky u přejezdů .(omlouvám se za gramatické chyby).p.s. jinak by tobyla docela dobrý námět na aktivitu.

Back
Nahoře