Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
Cituji: Jeden ze strojvedoucích stihl před nárazem vyskočit. ?????
...Zastavil jsem, vystoupil a utíkal, co jsem mohl,“ řekl ... :)

Mimochodem to je běžná praxe, že když spadne návěstidlo (jak jsem pochopil) tak fíra zastaví, vystoupí a utíká co může?

Cituji: Jeden ze strojvedoucích stihl před nárazem vyskočit. ?????
...Zastavil jsem, vystoupil a utíkal, co jsem mohl,“ řekl ... :)

Mimochodem to je běžná praxe, že když spadne návěstidlo (jak jsem pochopil) tak fíra zastaví, vystoupí a utíká co může?
Jistě není to běžné, ale nikdo zatím neví jak to tam přesně bylo.

Jednou mi to padlo v Rotlebenu a byl jsem pos... az za usima....
Mě stačila nečekaná ztráta kódu při vjezdu do stanice, která byla v oblouku. Zrovna když jsem začal předjíždět nákladní vlak. To pak člověka napadne, jestli náhodou neskončil na jeho koleji.o_O

Toto som zažil v Devínskej novej vsi.......Tam je predzvesť, opakovačka a vchodové v oblúku.....A mne to padlo tesne pred opakovačkou.....Zábrzdná vzdialenosť nula bodou.....Akurát vtedy v tom čase chodí na Marcheg motorová jednotka......Tiež mi preblyslo hlavou, či sa nesekol a nepostavil mu krížom a mne to nezhodil......Brzdil som aj ušami.... Našťastie to bola len technická porucha......

Není taky nad to, když jedete jako zavěšený postrk s 3000t uhlí a hrnete to přes Ostravu hl.n. po hlavní traťové na Svinov a sám od sebe bouchne fírovi na vlakové mašině Mirel při 60 km/h... To je jak kdybyste vyhodili kotvu. Než to zkrokujete do nuly a odfoukáte OL2. Až jsem se sám divil, jak se člověk rychle jebne hlavou o dveře do strojovny, když se ty vozy na sebe natlačí. :confused: Kopec srandy si taky člověk užije, když předává mašinu na hlavní traťové v Bohumíně a nečekaně se mu po zastavení spustí D test a hromady vlaků za ním zablokuje. Proč o tom mluvím, ta Mirelka hodí sama rychlobrzdu, když ztratí více než jednou nebo dvakrát kód? Ale sama na to tuto skutečnost neupozorní?! o_O Musím si to přepnout do MAN a mačkat do jak dement? Nestalo se mi to prvně, že mi při vjezdu do Bohumína při rychlosti vyšší než 60 km/h bouchnul Mirel. Sice jsem jel strojně, ale ty Šestikola zatraceně dobře brzdí!

Ono ťa ten Mirel na to upozorní...Je možné že to nepočuješ, pretože tam máš rambál na stanovišti.

Back
Nahoře