Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Já mám takový dojem, že operátor Mazlíka nevystrčil příslušnou nohu. Asi se to několikrát povedlo bez převrácení. Holt jak praví jedno přísloví: "Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až dá někdo na pivo".
Měl jsem to štěstí přijet do Chrudimě vlakem pár minut po tom, co jim Mazlík hapal. Když jsem viděl, jak je to velký, tak jsem si říkal, že pecka to musela bejt slušná.
Tak příčina je prý: "Příčina převrácení jeřábu byla,že praskl svár úchytu hydraulického válce na zajištění podpěry" Alespoň to napsal jeden z operátorů mazlíka na K-rep.
V pátek 4. září v 7:40 hodin došlo v soustavě nelahozeveských železničních tunelů ke střetu projíždějícího rychlíku R675 jedoucího z Děčína do Prahy s osobou pohybující se v kolejišti.
V pražské Liboci se v pondělí odpoledne střetl na železničním přejezdu osobní vlak s pohotovostním automobilem plynařů. Přivolaní policisté zjistili, že je strojvedoucí vlaku opilý.
Vlákno "Jiné mimořádné události" jsem nenašel, tak píši sem. Dnes na dni železnice v MS kraji, na zvl. vlaku po vlečkách AWT skapala "Honda" 754.068 na O.-Stodolní. Konkrétně praskla trubka přívodu nafty do motoru. Doslova naftový gejzír. Byl jsem rád, že jsme s mašinou nevyletěli do vzduchu. Ale bylo potřeba dojet do Bohumína, tak jsme dojeli na Zárubek, kde jsme přivěsili "čmeldu" 771.036 AWT a do Bohumína, kde s o odtah brejlovce postaral lachtan č. 026, jsme dojeli