Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
TRS (včetně vozidlové a základnové stanice) jako taková nepatří mezi zabezpečovací zařízení a navíc GENERÁLNÍ STOP je snad jen nadstavba a k jeho aktivaci potřebuješ zásah obsluhy - výpravčího nebo dispečera.

Navíc nutnost ručního přepínání TRS na kanály ani nedovoluje TRS používat jako zabzař.

Nicméně je tu alespoň tento komunikační prostředek, který zrovna u R 442 citelně chyběl a mohl vše odvrátit.

Koukám Poison byl o cca 2 minuty rychlejší.....

Nie je to jeho vina. Prejazdy majú byť označené tabulou zákaz vjazdu vozidiel dlhších ako xy..metrov...
Dobrá, souhlasím, ale stále si stojím za tím, že za to může řidič či jeho nadřízený, který jej poslal s nadměrným nákladem (a to přeprava kombajnu na nízkém podvalu je) na tento přejezd. Taková přeprava má svá pravidla, která se ovšem jako ve všem nedodržují a pak to takhle vypadá. Věřím, že kdyby tam byla tabule s rozměrem, náklonem a podobnými parametry přejezdu, dopadlo by to stejně jen by se krom své obhajoby se 112 a během proti vlaku, vymlouval, že tu ceduli neviděl či přehlédl.

Dobře, z jiné stránky, koukal jsem do mapy a ten přejezd je na nějaké silnici třetí třídy, nebo co to je, znáte to tam někdo? Jaké je tam omezení, co tam dělal v tuhle hodinu a kam jel, nebo kam mohl jet?

Dobrý den,
chci se zeptat, kde a co se v minulých dnech stalo s Reginou v JČ kraji?
Dnes když jsem jel do školy, jsem si všiml Reginy v Parsu, jejíž jedno stanoviště bylo totálně sešrotováno.
Děkuji za odpověď

Něco z historie (přebráno z FB "Zapomenutá Ostrava")
Dobové záběry ze srážky vlaků na trati OSTRAVA - FRÝDLANT nad OSTRAVICÍ mezi Vratimovem a Paskovem z 16.10.1923 (5 mrtvých a cca 50 zraněných osob)
11222294_1005676682804000_4444812364771023251_n.jpg
12310687_1005676672804001_1223837801663038798_n.jpg
12346386_1005676679470667_9001006090834529440_n.jpg

Už tu dlouho nic nebylo z tématu kamion versus vlak. Zadařilo se až dnes ve Frýdku. Video zde. Zatím snad jen jeden lehce zraněný. Nevím který to byly brejle a díky těm barevným žaluziím půjde lehce identifikovat.

Nojo, dle map je tam u přejezdu reléovej domeček, přes který vůbec není přijíždějící vlak od žst. Frýdek vidět. Takže ten vlak (ne však signalizaci!) prostě ten kamioňák přehlídl no.

Já ho nechci omlouvat že něco přehlédl. Proto jsem tam dal ten dovětek v závorkách. Zde určitě pochybil. Jen by mě zajímalo jestli ta možnost rozhlédnutí se zde je jak má být......

Už tu dlouho nic nebylo z tématu kamion versus vlak. Zadařilo se až dnes ve Frýdku. Video zde. Zatím snad jen jeden lehce zraněný. Nevím který to byly brejle a díky těm barevným žaluziím půjde lehce identifikovat.
Myslím že 754 081

Back
Nahoře