Tom Kanka
Vlakvedoucí
Zajímavé je to, že mašina jela blbě, zatímco zbytek soupravy správně.... Podle fotky to vypadá, že mašina jela jinam než zbytek soupravy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zajímavé je to, že mašina jela blbě, zatímco zbytek soupravy správně.... Podle fotky to vypadá, že mašina jela jinam než zbytek soupravy.
Tak kvůli tomu jsem v sobotu v 19:14 neodjel z Ostravy. Při příchodu na hlavní bylo psáno zpoždění 80 minut a na informacích mi bylo sděleno, že naroste. Jen mne pěkně nasr... jedna věc. Smozřejmě, za nehodu nikdo ze zaměstnanců drah nemůže, ale nechápu, když jde o poslední spoj na koridoru a ještě k tomu SC do Prahy, a o této nehodě se vědělo s dostatečným předstihem, proč ČD nevypravily alespoň náhradní vlak z Bohumína do Prahy. Rada ať jedu do Hranic na Moravě a pak přípojem do Pardubic byla úplně k ho... z Pardubic do Hradce už bych nestihnul ani kolo. Naštěstí sjem se měl v Ostravě kam vrátit, takže jsem vrátil jízdenku a jel následující den v 6 ráno. Ale nedovedu si představit, že bych v Ostravě nebo Pardubicích skysnul.Pendolino dnes malo v Smižanoch nehodu:
http://www.railpage.net/fotografie/pendolino-dnes-malo-smizanoch-nehodu/
Pozerám že to schytala ďalšia naša 350-ka.
Mirku, vypij sedmičku vína a zkus to přečístTedy Zbyňku, nevím co je na té hlášence nečitelného....
To je to vaše víno. Mám devět piv a šest malých fernetů, a vidím akorát to že pisatel neumí psát malé "k"!Mirku, vypij sedmičku vína a zkus to přečíst![]()
![]()
![]()