Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
72letá žena jistě přebíhala koleje jako laňka.
Před lety jsem viděl, jak děda o holi, co se sotva držel na nohách, "přebíhal" trojkolejku v Poříčanech mezi nástupišti.:rolleyes:

Mě stačilo vidět ženskou s kočárkem, kterak zdolávala koleje po vystoupení z osobáku v Horních Měcholupech. o_O Nebo kolik lidí myslíš, že jde z nástupiště podchodem v Uhříněvsi? Většina jich jde přes koleje. Jednou jsem tam viděl, jak jim za zadkem projel rychlík. Na lavičce před staniční budovou seděli dva policajti a celé to sledovali. Myslíš, že nějak zasáhli?

Od té doby, co jsem viděl babku o holi přelézat na Hradčanské zábradlí, aby nemusela po schodech do podchodu, se nedivím ničemu.

Čím hůř člověk může na nohy (např. když vás vezme pořádně kyčel), tím víc se vyhýbá schodům (nejde ani tak o bolest, jako o to, že je prostě doslova necítíte a různě se nečekaně podlamují a žijí svým vlastním životem).
Kdo je mladšího věku a nevěří tomu, ať si skočí do posilovny a dá nohám (nejlépe stehnům) pořádně zabrat. Další dny nejde ani vystoupit z busu, natož zdolat schody podchodu (kdo by tam chtěl po hlavě spadnout?).
Po rovině se ale pořád nějak sunout jde.

To co napsal p. Starý je absolutní pravda a mohu to potvrdit mými vlastními zkušenostmi. Jo a taky se chodí hůře z kopce jak do kopce.

Tomu rozumím a i jsem to zažil. Ale nenapadlo mě přelézat zábradlí a "přebíhat" koleje nebo silnici, když je kousek vedle přechod pro chodce se světelnou signalizací a do podchodu se dá dostat výtahem.

To bych pochopil, co ale nechápu,že i když vědí jak na tom pohybově jsou, že se podívají na blížící se vlak a pak je napadne - To ještě stihnu... Pak jim dělá problém přemluvit bolavou končetinu aby se zdvihla nad hlavu kolejnice. (zažil jsem to 2x, jednou mi už zmizel pod oknem, ale naštěstí nic "neťuklo")

Přátelé pokud někdo leze - nejlépe bez rozhlédnutí se a se sluchátky na hlavě - přímo pod kola, tak je to prostě debil. A je celkem jedno, zda na nohy může nebo ne (či kolik má let).
Můj traktát byl o tom, že podchod či nadchod bez výtahu může být v některých situacích nezdolatelný a že lze pochopit, pokud to někdo z tohoto důvodu raději vezme po rovině přes koleje atd.

...nejlépe bez rozhlédnutí se a se sluchátky na hlavě...

Nejde jen o dráhu a podobné, se sluchátky chodí negramoti i jinde, zrovna včera jsem málem upadl na cyklostezce na sličnou slečnu, která se se sluchátky v uších jala skejbordovat uprostřed stezky právě ve době, kdy jsem tudy nejen já projížděl. Nitě jsem na ní nechal suché, ale kolista jedoucí za mnou, kterému po jejím nástupu na prkno a následném zavrávorání vjela do cesty, si už servítky nebral. Slečna to přešla úsměvem, asi dobrý hulení. :D
Padnout na ní já, má zlomený nejen prkno, ale i srdce :D :D :D

Back
Nahoře