Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
A dnes na stejném místě opět! Tentokrát R616

Trať 130
Úsek: Bohosudov - Teplice v Čechách
Provoz zastaven
Počátek: 07:01
Plánovaný konec: 10:00
Střet vlaku R 616 s osobou

ešte nieje reportáž ale priložím nejaké foto. požiar rušňa neďaleko Uľanky pri Banskej Bystrici. 15110360_724265081054842_1467380526220880287_o.jpg

Dnes o 18:30 som zramoval na EC131 s HDV 380 015 osobné auto na priecestí v Senci. Majiteľka auta sa dostala do koľají odkiaľ už nemohla von a to tesne pred mojím príchodom do žst.Senec. Nikto nebol zranený. Škoda vznikla na 380 015 a na maďarskom GOSA 002 BMZ ktorí bol našťastie radený ako správka a teda nikomu sa nič nestalo......

No pekne. Nedával si pozor? To máme rozumieť že zostala medzi rampami? Ešte žije? To tam musela vliezť keď už blikalo a rampy išli dole.

Zle odbočila a spanikárila....Začala sa otáčať na priecestí a zišla medzi koľaje odkiaľ už nemohla preč. Tak aspoň hovoria svedkovia udalosti.......Ja som do poslednej chvíľe nevedel, čo to je a kde to je. Tma, mierny oblúk, hustý dážď.....Ja som videl rušeň na vedľajšej kolaji...Keď som zbadal že to je auto, bolo to už pasé.....Auto bolo otočené čelom ku rušňu zo zapnutými reflektormi....

Bože to je rozum. Otáčať sa na priecestí. Dúfam že jej zoberú vodičák a pôjde na preskúšanie a psychotesty. Aspoň utiekla odtiaľ?

Pomohli jej utiecť ľudia čo tam boli. Ešte chvíľu a ostane tam. Našťastie okrem materiálnej škody sa nikomu nič nestalo....Ja som nemal čas ani len zo stoličky vstať, tak rýchlo sa to stalo....Len rýchlobrzda, zahúkať a buuuum.....A bolo po všetkom.

Back
Nahoře