Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
Evidentně je vidět, že strojvedoucí u soukromých dopravců mají dostatek času na šocení a ještě stíhají řízení svěřeného stroje a sledování trati v tomto exponovaném místě. Chtěl bych vidět tu reakci, když by náhodou vyběhl některý z pracovníků pohybujících se okolo nehody do profilu traťové koleje projíždějící soupravy. Jak ten mobil letí na podlahu a ruka sahá po brzdiči :D... A nebo spíš zápis v protokolu: Já si ničeho nevšiml....

Evidentně je vidět, že strojvedoucí u soukromých dopravců mají dostatek času na šocení a ještě stíhají řízení svěřeného stroje a sledování trati v tomto exponovaném místě. Chtěl bych vidět tu reakci, když by náhodou vyběhl některý z pracovníků pohybujících se okolo nehody do profilu traťové koleje projíždějící soupravy. Jak ten mobil letí na podlahu a ruka sahá po brzdiči :D... A nebo spíš zápis v protokolu: Já si ničeho nevšiml....
Třeba si zastavil... ;-)

Ano, jezdilo se tam plnou tratovou, bez ohledu na to, ze tam byla asi 10cm mezera mezi vozidly ... necekal jsem, ze zrovna ty budes resit veci o kterych vis velky kulovy jak byly...

Evidentně je vidět, že strojvedoucí u soukromých dopravců mají dostatek času na šocení a ještě stíhají řízení svěřeného stroje a sledování trati v tomto exponovaném místě...
Jel jsem kdysi se strojvedoucím, který si při jízdě na autobloku četl Blesk. Do té doby jsem myslel, že je to jen legenda. Jo, byl od ČD.

Poslední měsíc je to fakt síla. Čím to je? Fírové nemají dost seznání? Neznalost předpisů, nebo? Hlava mi to nebere.

Back
Nahoře