Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
Řešení? Jaké asi obvykle bývá řešení, když vznikne totální průser? Potrestání nevinných a odměnění nezúčastněných...
(Samozřejmě je to ironie, ovšem sám vím, že někdy je realitě velice blízko.)

Hlavně také "rychlovýcvik", kdy to probíhá tím způsobem, že mazák dostane nováčka na dvě šichty na zácvik, nováček odjede 2 šichty a sám jde zacvičovat dalšího nováčka. Navíc tihle zácvikanti jsou nasazeni do ostrého provozu a pletou si/neznají návěsti a základní pojmy. Dále únava dělá svoje. Ty šichty jsou tak debilně udělané, že už v půlce je fíra utahaný jak lano od výtahu a má před sebou ještě jednou tolik. Do toho se ještě v dalších případech přidávají komplikované výluky, resp. rozkazy (kdy člověk pomalu neví, kudy ho to vlastně táhnou skrze výluku a kolik tam má vražených nepředvěstěných PJ a stahovaček a co kde vlastně platí) - už jsem viděl i rozkazy přes 5 stran papíru; a zmatené/nejasné příkazy výpravčích/posunovačů do vysílačky a jejich nepochopení na druhé straně.

Nejsou lidi, bouchaji se prescasy, odpocinky na nocleznach zkracene na 6h takze spite realne 4 hodiny. Stav noclezen treba u CD je taky kapitola sama pro sebe.
SZDC to taky neulehcuje, treba jsem dostal tento rozkaz: hadejte kolik z toho hajzlpapiru je pro muj vlak A50C73E8-7FBC-451E-A019-4F4B6FE03AB8.jpeg

@zbynda Jak to tak čtu, tak pro Tebe je asi první a poslední odstavec, jinak zbytečný psinec (přes Vršovice RJ nejede). Jak jsem psal, nepřehledné rozkazy.

Pletes se, pro me nebylo vubec nic...
A to je nic oproti tomu, jak szdc a jejich polodementni zamestnanci osazuji pri vylukach stahovacky apod.

Jak osazovat stahovačky na výlukách si prosazují polodementní strojvedoucí prostřednictvím svých organizací.
Sorry, ale narvat vybledlou oranzovou stahovacku, na trojnozce nekde do krovi u vjezdu, umi jenom zamestnanci SZDC. Ne polodementni strojvedouci !

Sorry, ale narvat vybledlou oranzovou stahovacku, na trojnozce nekde do krovi u vjezdu, umi jenom zamestnanci SZDC. Ne polodementni strojvedouci !
Dobře, tak si oficiální cestou stěžuj na patřičných místech, navrhni místa kam a jak se mají návěsti pro elektrický provoz umísťovat a prosaď to do nějakého vypečeného předpisu. Ale tady na foru si maximálně ulevíš kopnutím do kolegy a nic nevyřešíš. Navíc ti polodementní zaměstnanci SŽDC čtoucí toto forum stejně neporozumí, tvojí intelektuální velikosti zřejmě nemají možnost dosáhnout.

Vlak na Příbramsku smetl sanitku, převážený pacient zemřel

Za mě ostuda a vrchol všeho. Jak může profesionální řidič s lidmi na palubě (tedy s jedním a ještě k tomu nemocným nebo zraněným) udělat tak něco tak otřesného? Tedy kamioňáky a taxikáře asi pochopím, ale sanitkáři a autobusáci? To by měla být extra vybraná sorta! Tohle asi nepůjde řešit jinak, než opakováním řidičských zkoušek a testů každý rok a v případě nějakého hrubšího porušení následuje mučení, tvrdé tělesné tresty a pokuta tak vysoká, že by řidič nakonec skončil ve vězení pro dlužníky.

Back
Nahoře