Nadruhou stranu, pořád lepší, že si jdou zajezdit na lokálku, než aby se srali na rychlíky.Já vím nejméně o třech a další dva tam už nejezdí. Vedlejškují jinde. Na věci to ale nic nemění.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nadruhou stranu, pořád lepší, že si jdou zajezdit na lokálku, než aby se srali na rychlíky.Já vím nejméně o třech a další dva tam už nejezdí. Vedlejškují jinde. Na věci to ale nic nemění.![]()
Tak zrovna ti dva mimo si chodí střihnout i ty rychlíky (žlutý, zelený). Máš s tím nějaký problém? I někteří piloti si chodí povozit zadek na koleje vedlejškou.Nadruhou stranu, pořád lepší, že si jdou zajezdit na lokálku, než aby se srali na rychlíky.
Ke žlutému chodí jeden z metra, a to jednou za půl roku. Vybírá si jedinou denni 13 hodinovou směnu, protože on noční dělat nebude. S takovým mám problém. Napsal bych ti SZ ale nejde toTak zrovna ti dva mimo si chodí střihnout i ty rychlíky (žlutý, zelený). Máš s tím nějaký problém? I někteří piloti si chodí povozit zadek na koleje vedlejškou.
Co myslíš tou lokálkou? Hlavní trať na Liberec nebo Kladno?
Zde pár obrázký z FB Výtopna Zdice z dalšího osudu motoráku:Tak další "kredenc" v pr...:
https://www.novinky.cz/krimi/507100...k-hasici-vyhlasili-druhy-stupen-poplachu.html

Nezmění se to ani při denním vysílání. Lehkovážnost a blbost je věčná a v čase spíše gradující.Takové by se měly povinně vysílat v každé televizi v hlavním vysílacím čase, jinak se to nikdy nezmění.
Tvoje starosti o genofond lidstva na mou hlavu. A co tvoje genetická výbava? Tou jsi si jistý?Ono je možná dobře, že ty děti nepřežily. Takový genetický materiál by se neměl dále šířit.
Tvrdit o sobě, že jsem dokonalý, bych si nikdy nedovolil. Ale nemám tendence přejíždět přes přejezd ve výstraze, protože prostě vím, že tam jede vlak, mnohonásobně větší, silnější a rychlejší a za pár ušetřených minut mi to nestojí.Tvoje starosti o genofond lidstva na mou hlavu. A co tvoje genetická výbava? Tou jsi si jistý?
Třeba budeš Darwinem vyeliminován za něco jiného, těch nástrah je víc. Trhlina ve tvojí argumentaci spočívá v tom, že víš kulový o okolnostech a příčinách této nehody. Kdo neudělal za volantem (kontrolerem) chybu, ať hodí kamenem. Často se nic nestane, jindy přijdeš o život.Tvrdit o sobě, že jsem dokonalý, bych si nikdy nedovolil. Ale nemám tendence přejíždět přes přejezd ve výstraze, protože prostě vím, že tam jede vlak, mnohonásobně větší, silnější a rychlejší a za pár ušetřených minut mi to nestojí.
Ta nehoda může být něco jiného, než Darwinovská eliminace jedinců s cihlou na plynu o k silnici přilehlou švestku.A nevztahuj to prosím na "svou hlavu", když to bylo jen povzdechnutí nad tím, že pitomci, kteří budou přes ty přejezdy jezdit, se najdou stále a nedá se vyloučit, že by to ty děti "po vzoru svého otce" třeba taky dělaly, a šířilo by se to vesele dál, a dál, a dál... Jak píšou ostatní, je to jen "redukce slabších, kteří nemají šanci přežít", resp. pitomců, kteří si o sobě myslí, že jsou nezranitelní a přitom akorát nebezpeční pro okolí. Ty děti vlastně byly dalšího trápení ušetřeny.
Jako svoje vlastní? Když je tam nemáš, tak snad taky, ne?Když mám děti vzadu na sedačce a ženu vedle sebe, tak podle sakra chovám (i za volantem)!...
Já to nevím, a proto jsem zde také nečinil žádné radikální závěry....ty víš, co se na přejezdu stalo? Fíra nepochybil, nenadýchal, přejezd byl podle zprávy DI v činnosti. To ti pak můžu přesně říct, co se stalo - řidič to, velmi stručně řečeno, pos*al....
Úmyslné chyby z podstaty věci neexistují. Ale jestli to posral (přijel z ulice Nádražní, která bez varování ústí rovnou na koleje, byl to slušný člověk, dárce krve, výborný otec, hasič a zrovna zjistil, že mu žena zahýbá, děti vzadu řvou, matka má rakovinu a on má za sebou dvě probdělé noci, nebo šlápl na brzdu a ono to jelo dál), nebo to byl hazardér, o tom víš prostě, znovu opakuji, velký kulový.Nepípnu, kdyby to byla neúmyslná chyba. Ale tohle je zjevně zcela úmyslná chyba, blikačky blikají - OK, přehlédnu, stane se (jo a hlavně to nezapomeňte svést na poslední dobou tak moderní "oslnění protisluncem"). Co zvuková signalizace? Ta se dá jen těžko přeslechnout. A povinností řidiče je, aby se před přejezdem řádně rozhlédnul. Kdyby se rozhlédl, viděl by vlak, uslyšel by zvonek a mohl zastavit. No, a jsme doma - vjezd na přejezd byl úmyslem řidiče, i skrze výstrahu na přejezdu.
No, tak to mi spadl kámen ze srdce, doposud to tak vypadalo!Těch dětí je mi líto, ne že ne (skutečně nemám potřebu vraždit děti, nebo si vybíjet nějaké komplexy tím, že "jo, hurá, už jsou mrtvé").
To jsou myšlenkové pochody, to si asi vyvěsím na nástěnku.No ale s takovým hazardujícím nebo jinak podobně se chovajícím otcem to pak muselo být peklo na zemi a to by jich mi pak bylo líto ještě víc, kdyby přežily. Já mít takto uvažující a konající rodiče, tak bych si už dávno hodil mašli (jistě k bujaré radosti nemála ostatních).
Moje poznámka o sociální inteligenci souvisela pouze s tvými komentáři ohledně pozitivního hodnocení vlivu nevinně zabitých dětí na vývoj lidstva, takže to nestáčej jinam.Tady nejde o nějakou sociální inteligenci nebo moralizování. Fakt mě nebaví koukat se na ty kousky těl, které jsou všude rozmetané okolo trati, a krví zeblitou lokomotivu, pak to seškrabávání a stříkání wapkou...