Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
Plexi, proč jsi si jistý, že to byla "úmyslná chyba"? Opět opakuji, víš hovno! Když jsi takovej frajírek, co tu mele o tom, že je vlastně dobrý, že ty děcka jsou mrtvý, seber se a jdi to říct pozůstalím, ty hrdino... Fakt mi to tu připomíná diskusi na Novinkách...

Pawliku, to platí obecně pro všechny případy, kdy vzadu v autě sedí děti. I bez nich se jezdí opatrně, ale s nimi o to více!

Neříkám, že to nemohla být technická závada na vozidle (pak by logicky řidič ani nemohl být viníkem), ale zatím tomu nic nenasvědčuje. U nás a v Polsku se na přejezdy ve výstraze jezdí už od nepaměti.

Lukyne, žádného frajera ze sebe nedělám, to děláš jen a jen ty svou domýšlivostí. Dětí je škoda, měly před sebou celý život, ale pokud je čekala budoucnost pod křídly toho člověka, co seděl za volantem, který je buď hazardér, nebo takové chyby dělá běžně, tak bych jim velké naděje nedával. Mimochodem, ten, kdo tady z toho dělá diskuzi na Novinkách, jsi ty prostřednictvím svých útočných komentářů.

Jinak slova mi z úst vzal Venny, napsal to naprosto přesně.

Ovšem opomíjíte jedno velké ALE - pokud nejsem ve stavu, kdy nejsem schopný (ať už vinou únavy nebo psychického rozpoložení) řídit tak, abych nikoho neohrožoval, tak za ten volant ani nesedám! A pokud byl nevyspaný, nesoustředěný apod., tak ho to stejně neomlouvá. Blbý den ≠ blbě řídím.

Schvaluješ tu smrt dětí
"Dětí je škoda, měly před sebou celý život"
Nějak ti to nesedí, pane chytrý. Já nad nimi vyjádřil lítost. Větou "možná je dobře, že nepřežily" jsem jen konstatoval, že byly ušetřeny dalšího trápení, navíc pod křídly takového otčíma, který to společně s nimi v autě poslal pod vlak (a je úplně jedno, jestli naschvál, nebo nechtě, obojí je špatně). "Takový genetický materiál by se neměl šířit", protože pak, jestli se toho dožijeme jak my, tak oni, nám tu vyroste generace takoých, kteří ať instinktivně nebo naučeně budou přejíždět přes závory.
A mimochodem, opakuješ pořád to samé, nic lepšího nemáš?

Schvaluješ tu smrt dětí
"Dětí je škoda, měly před sebou celý život"
Nějak ti to nesedí, pane chytrý. Já nad nimi vyjádřil lítost. Větou "možná je dobře, že nepřežily" jsem jen konstatoval, že byly ušetřeny dalšího trápení, navíc pod křídly takového otčíma, který to společně s nimi v autě poslal pod vlak (a je úplně jedno, jestli naschvál, nebo nechtě, obojí je špatně). "Takový genetický materiál by se neměl šířit"....
Můžu tě ubezpečit, že přenos genetického materiálu z řidiče na děti v takovém případě fakt nenastal.
Pořád jsme u toho, že tu meleš blbosti jako kafemlejnek. Jaké trápení ty děti měly, kde jsi na to přišel, co to z tebe leze???

...protože pak, jestli se toho dožijeme jak my, tak oni, nám tu vyroste generace takoých, kteří ať instinktivně nebo naučeně budou přejíždět přes závory...
Takže jsi nevyjádřil lítost, ale uspokojení nad smrtí dětí. Hele, z toho už se nevykroutíš. Můžeš v tom ale nadále přešlapovat, aby to víc smrdělo.

Jenom by mě zajímalo, proč jsou mezi námi pořád idioti, když už se měli teoreticky za těch 2,8 milionu let vyselektovat na železničních přejezdech i s potomstvem.

už se měli teoreticky za těch 2,8 milionu let vyselektovat na železničních přejezdech
Některé studie ukazují, že lidstvo tak dlouho na Zemi není, vypadá to pouze na necelé dvě desetitisíciletí, kdy zde bylo "vysazeno" spolu s dalšími životními druhy. Poukazuje se na trhliny v Darwinově teorii. To ale není příliš důležité, limitním faktorem je existence železnice pouhých pár desetiletí s přejezdy. Moc času na selekci nebylo.

...To ale není příliš důležité, limitním faktorem je existence železnice pouhých pár desetiletí s přejezdy. Moc času na selekci nebylo.
Před několika desetitisíciletími jsem také neexistoval a těrezky hej
Poukazuje se na trhliny v Darwinově teorii.
Nejen to. Jára Cimrman ji vyvrátil pomocí pštrosa. Přirozený výběr druhů nemohl nikdy přežít živočich, který před nebezpečím strká hlavu do písku.

A ještě takovej dotaz na mistra Plexiho, kde bereš tu jistotu, že řídil jejich otec?? Co když je vezl strejda, nebo známej? Opět říkam, víš hovno, tak se nech ty blbý keci, že je asi dobře, že ty děti zemřeli...

@Pawlik Dobrá, trochu to "trápení" rozepíšu. Budu pracovat s více možnostmi:
- přežila by ve zdraví jen část posádky auta (nepravděpodobné), např. dítě+dospělý nebo obě děti => s největší pravděpodobností by jim z tohoto hrůzostrašného zážitku zůstaly nehezké vzpomínky, posttrauma a psychické následky po celý život.
- přežití s doživotními následky (aspoň trochu pravděpodobné) => s amputovanými končetinami a nějakou ošklivou poruchou v důsledku poškození mozku násilím se blbě žije. Musíš u sebe furt někoho mít, a když na to nemáš peníze a nikdo ti nezbyl, jsi odkázaný sám na sebe. A v horším případě si odneseš dříve jmenované psychické následky
- přežití bez následků => téměř nemožné, nemá cenu ani rozebírat.
- vyčkání na průjezd vlaku => pak by se pravděpodobně s takto hazardující/fatálně chybující osobou za volantem daleko nedostaly, jestli měla k celému životu, i k těm dětem, takový přístup, jako při tom řízení auta, tj. hazardovat nehledě na okolí nebo 2. varianta - chybovat a jen nad tím mávnout rukou.
Tudíž byly "ušetřeny".
Jo a kde že jsem vyjádřil to "uspokojení" nad jejich smrtí? Pročítám si zpětně ty příspěvky, ale nikde to nenalézám. Možná vidíš, co nemáš, nebo já nevidím, co mám. Pokud jsem to tak někde napsal, tak se omlouvám.
Technická - k přenosu gen. materiálů nedošlo ani v případě, že řidič byl jejich biologickým rodičem?

Pro Lukyna, tak dožadujícího se odpovědi - já to neberu jako jistotu, nebo snad ano (napsal jsem to někde)? Já to beru jako předpoklad.

To jsou hluboké myšlenky, ale musím konstatovat, že jen přešlapuješ v tom ho*ně.
Zde je tvé uspokojení nad jejich smrtí v souvislosti s dalším nešířením jejich genů zcela jasné:
Ono je možná dobře, že ty děti nepřežily. Takový genetický materiál by se neměl dále šířit.
Nic o zranění, trvalých následcích, utrpení v případě přežití. Celý tvůj příspěvek č. 3279 už je jen snaha se z výše uvedeného hnusu vykroutit.

Nevím, jestli si to uvědomuješ, ale tvůj postoj se dá interpretovat i takto:
Pokud by ty děti na místě nebyly a jejich otec vjetím pod vlak prokázal závadnost svého genomu, pak by se ty děti měly přinejmenším označit nálepkou "nevhodné do chovu".o_O Teď jen doufej, že nikdo z tvých přímých předků neprovede na přejezdu něco podobného, byl bys v tu ránu také nevhodný pro budoucí rozvoj lidstva.
Absurdní, že? Už to chápeš?

Technická - v případě, že byl řidič jejich biologickým otcem, tak mohlo. V případě, že byl jejich otčím, jak jsi napsal, tak asi těžko.

To jsou hluboké myšlenky, ale musím konstatovat, že jen přešlapuješ v tom ho*ně.
Zde je tvé uspokojení nad jejich smrtí v souvislosti s dalším nešířením jejich genů zcela jasné:
Ono je možná dobře, že ty děti nepřežily. Takový genetický materiál by se neměl dále šířit.
Nic o zranění, trvalých následcích, utrpení v případě přežití. Celý tvůj příspěvek č. 3279 už je jen snaha se z výše uvedeného hnusu vykroutit.

Nevím, jestli si to uvědomuješ, ale tvůj postoj se dá interpretovat i takto:
Pokud by ty děti na místě nebyly a jejich otec vjetím pod vlak prokázal závadnost svého genomu, pak by se ty děti měly přinejmenším označit nálepkou "nevhodné do chovu".o_O Teď jen doufej, že nikdo z tvých přímých předků neprovede na přejezdu něco podobného, byl bys v tu ránu také nevhodný pro budoucí rozvoj lidstva.
Absurdní, že? Už to chápeš?

Technická - v případě, že byl řidič jejich biologickým otcem, tak mohlo. V případě, že byl jejich otčím, jak jsi napsal, tak asi těžko.
Vozidlo řídila dvatricetilá řidička! Zdroj ČT1 v 19:30 hod.

Tyhle případy jsou jen mediálně hodně viditelná špička ledovce - situace v naší společnosti. Jakákoliv omezení v podobě zákonů čí vyhlášek jsou brána jako útok na demokracii. Ruku na srdce, kolik z nás jezdí v obci 50 a mimo nepřekročí 90ku? A ani třeba nevíme, že někdo naštěstí chytil za ruku dítě, které by nám jinak vběhlo pod kola a tak máme stále pocit, že auto perfektně ovládáme a proto můžeme jezdit rychleji. A mluvit v této souvislosti o dědičnosti je nesmysl. Znám blbce, co mají bezva děti a naopak.

To je jako napsat, že vypadáš jako rozumný člověk, ale ve skutečnosti jsi kretén (pouze názorný příklad pro vysvětlení, nechci zpochybňovat tvou chytrost).
Jinak nechápu, co ti na tom připadá natolik pro mě uspokojujícího. Mě to nijak neuspokojuje, spíš mě to naopak vytáčí. A dále - chtěl jsi to vysvětlit, tak vysvětluju.

Jinak o tomhle úhlu pohledu jsem neuvažoval. Díky za "převrácení". Dál jak již bylo zmíněno - redukce slabších jedinců. Možná by to ty děti někdy v budoucnu taky čekalo. Stejně, jako s chlastem - táta alkoholik, vyřadil se ze hry sám, a dá se čekat, že jeho děti budou taky velmi náchylné k pití. Pořád si stojím za tím, co říkám a píšu.
Mě spíš připadá, že kdesi ve vás je neschopnost snášet realitu, stejně jako v těch idiotech, co požadovali stažení videa SŽDC. Realita je někdy vtipná, někdy smutná, někdy drsná a občas je to trochu cynické, ale těžko se to dá změnit a je na vás, jak se s tím vypořádáte. Tak to prostě je - řidič debil nebo smolař, děti měly tak trochu "štěstí v neštěstí".
Zní to všechno dohromady blbě, ale mám pocit, že už jaksi nemá smysl se tím zabývat a lepší formulace stejně nevymyslím.
A chybička se vloudila.

... Stejně, jako s chlastem - táta alkoholik, vyřadil se ze hry sám, a dá se čekat, že jeho děti budou taky velmi náchylné k pití. Pořád si stojím za tím, co říkám a píšu.
...
Nechtěl jsem vstupovat, ale v tomto pravdu nemáš. Dědičnost může být až přes několik generací. Ale nemusí být, když potomek má silnou vůli a rodiče bere jako odstrašující příklad. Znám hodně velmi slušných lidí, kterým se jejich vlastní rodiče dost nepovedli. Ano. Táta alkoholik a potomek naprosto v pohodě. A slušný pohodový člověk, má 3 děti a ony také nemají žádné problémy. Jiný kamarád, oba rodiče špatně. Pohodový férový člověk.
Tak sakra nesuď děti, jejichž rodiče nejsou zrovna vzorem lidské společnosti. Většina se za své nepovedené rodiče stydí.

Back
Nahoře