Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
Nepiš sem každou pitomost „jedna paní povídala” bez dalších podkladů. Údajně jsi nepobral.

Naštěstí od tebe jsem měl info přímo od četaře v Hradci Králové.Najdi si radši tvého kamaráda Bobka,když jsi Bob a alou do kouzelníkova pokustonova klobouku :D

Naštěstí od tebe jsem měl info přímo od četaře v Hradci Králové.Najdi si radši tvého kamaráda Bobka,když jsi Bob a alou do kouzelníkova pokustonova klobouku :D
Neraď, mladej. 60 ti není, v Rusku jsi nebyl, Lenina jsi nezdravil a pravopis pořád neumíš. Když neumíš dát pořádný link na ofiko info, tak nedávej nic. Stejně tak jako ty tvoje šťouchance na přejezdech. To je dnes normální, že se každý druhý - třetí den udělá nějaký blbec na přejezdu.

Letošní prázdniny jsou na našich kolejích srážkově nadprůměrné ... 2 laminy v Jihlavě.

Podle informací z tisku je fíra z CityRail (ten, co najel do odstavené CDC laminy) současně zaměstnaný u ČD jako expert na bezpečnost.
Další neověřené info - údajně náklad z CityRail neměl propojené potrubí mezi mašinkou a prvním vozem, takže brzdila jen loko.

Já bych ty neověřené info raději ani nezveřejňoval. Akorát to nahrává spekulacím. Jihlava nebyla výchozí stanice, tak jak brzdil před tím? V Dobroníně křižoval, tak jak by tam zastavil bez brzd? Jen loko? A to by si nevšiml, že mu to nebrzdí uplně normálně??

Ano, ale on tam stál nějakou dobu.. ;)
I zastavit se dá bez použití průběžné brzdy.
Je tam mnoho neznámých. Nastoupil v Brně, ale z toho nevyplývá, že vlak odtud vezl (mohl jet k vlaku RG). Pokud křižoval v Dobroníně, jel od HB, takže tam nejspíše obracel a tudíž přepřahal. Vlak bez otevřených kohoutů nemohl při přepřahu v HB odbrzdit a nebrzděný odjet. Nebo jej celý někdo odcucal?
Když vidím autora Jan Sůra honzalb, je mi předem jasné, jaké jsou ty jeho info z „Podle dobře informovaných zdrojů”. Známá figurka na gayrepu jako honzablb.

Back
Nahoře