Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
Martens napsal:
....David má Čoudo pravdu....

Martens: Nekecám nikomu do pravopisu, aj keď mám na to niekedy chuť, ale sem si doplň čiarky, lebo fakt neviem, či má pravdu David, alebo Čouda. (teda, podla tohoto spojenia) :D

P.S. "Oslobodiť nie zastreliť", oslobodíš, či zastrelíš? :D

Dráčik napsal:
Martens napsal:
....David má Čoudo pravdu....

Martens: Nekecám nikomu do pravopisu, aj keď mám na to niekedy chuť, ale sem si doplň čiarky, lebo fakt neviem, či má pravdu David, alebo Čouda. (teda, podla tohoto spojenia) :D

P.S. "Oslobodiť nie zastreliť", oslobodíš, či zastrelíš? :D

To máš tak - 5.pádem oslovujeme voláme . Čoudo :-) A pokud se podíváš pozorně, tak 1.pád není Čoudo, ale Čouda :-)

Aha, no ja Slovák... :D , ale aj tak to oslovenie by malo byť medzi čiarkami ...David má, Čoudo, pravdu... aspoň u nás je to tak, ale nechajme to. My už 5.pád nemáme. :)

Já ti/Vám dám, že 810 je bída s nouzí. Pokud si sám řadíte a nejedete na automat, tak je to úplnej luxus. Co na tom, že to nemá velikej výkon. GVD je udělanej na malej a nikomu to nevadí. Zase jeden "antichcípák" (pozn.: chcípák je přezdívka pro 810)

pokud znáš tu mašinu, tak můžeš jezdit i na AUT, kromě 1B, není problém řadit aniž by šli otáčky motoru na omezovák nebo bylo cítit nějaké cukání. A co se týče zrychlení, do 40 km/h sólo je to slušný. Ješte jako zaměstnanec DKV Praha jsem jel zkušebku na 151, zažádal jsem o 100 Lv a zkoušel zrychlení na 1200A..... prostě super :), ale to je trochu rozdíl 155kW/23t x cca 6500kW/82t.

adm.Jarda napsal:
pokud znáš tu mašinu, tak můžeš jezdit i na AUT, kromě 1B, není problém řadit aniž by šli otáčky motoru na omezovák nebo bylo cítit nějaké cukání. A co se týče zrychlení, do 40 km/h sólo je to slušný. Ješte jako zaměstnanec DKV Praha jsem jel zkušebku na 151, zažádal jsem o 100 Lv a zkoušel zrychlení na 1200A..... prostě super :), ale to je trochu rozdíl 155kW/23t x cca 6500kW/82t.

Problém je v tom, že každá mašina je jiná a tak než si zjistíš, kde řadí, bude to škubat. Jinak se mi povedlo valit na druhej měnič 70km/h. ukazovalo to asi 1900 otáček. Konečně tomu někdo provětral šrouby :wink:

přiznám, že regionova není žádnej zázrak, ale pokud ji srovnám s 810tkou, je to o dost lepší.

jo 810 to sou legendy, onehdá sem se vracel zmíněným strojem někdy odpoledne jako cestující ale najednou sjel motor z výkonu a konec, motorák zastavil vyběhnul fíra že prej mu prasklo lanko od plynu, pohotově shodil dekl u motoru ukázal na mě, ty pocem, tady za to budeš tahat jak ti budu řikat a už to jelo nechal si otevřený dveře a jen řval plnej, uber, napůl, uber atd.. takhle sme za potlesku ostatních cestujících dojeli do pardubic. Fíra poděkoval a já šel svou cestou domů :)

PV napsal:
jo 810 to sou legendy, onehdá sem se vracel zmíněným strojem někdy odpoledne jako cestující ale najednou sjel motor z výkonu a konec, motorák zastavil vyběhnul fíra že prej mu prasklo lanko od plynu, pohotově shodil dekl u motoru ukázal na mě, ty pocem, tady za to budeš tahat jak ti budu řikat a už to jelo nechal si otevřený dveře a jen řval plnej, uber, napůl, uber atd.. takhle sme za potlesku ostatních cestujících dojeli do pardubic. Fíra poděkoval a já šel svou cestou domů :)
To je zajímavá historka....tohle by se mi líbilo :D :D :D

PV napsal:

Nazývejte si je třeba ''chcípáky'', ale pořát to sou český stroje a jsou součástí historie a jsou nejrozšířenější motoráky vůbec. Asi vám to nedochází, ale za pár let 810 a 811 nebude nikdo znát ani vědět co to je... Nové 814ky je nahradí hnedle a z Orchestrionů nebude nic...

E499_2002 napsal:
Nazývejte si je třeba ''chcípáky'', ale pořát to sou český stroje a jsou nejrozšířenější motoráky vůbec. Asi vám to nedochází, ale za pár let 810 a 811 nebude nikdo znát ani vědět co to je... Nové 814ky je nahradí hnedle a z Orchestrionů nebude nic...
No jednou sem s ní jel, a přišlo mi to stejný....no ale z5 k nehodám...

151-tka napsal:
Tommy66 napsal:
Otázečka?
Ví už někdo jak to dopadlo po vyšetřování u těch Čerčan?
Mno já jsem slyšel že obvinilu fíru a výpravčího.Fíra je prý na 60% viný.
Z toho důvodu, že vjížděl na PN a výpravka mu řekl že má "volno", tak za to že to rozpálil

Back
Nahoře