Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
Vrbam napsal:
Kank napsal:
Se zapnutím světel na přejezdu by ze silnice měly vyjet hřebíky. Možná by si někdo cestu přez přejezd v tom okamžiku rozmyslel....
Jsou to prostě hovada.
A co když bys byl metr od světel a začali ti blikat? Rozbil by jsis úsměv a ještě šetřil na nový pneumatiky.
Samozřejmě by tam asi muselo být nějaké zpoždění :)

Kank napsal:
Vrbam napsal:
Kank napsal:
Se zapnutím světel na přejezdu by ze silnice měly vyjet hřebíky. Možná by si někdo cestu přez přejezd v tom okamžiku rozmyslel....
Jsou to prostě hovada.
A co když bys byl metr od světel a začali ti blikat? Rozbil by jsis úsměv a ještě šetřil na nový pneumatiky.
A sakra, já jsem se dopustil hrozné chyby - světla začali

Spíš by se to hodilo do každé křižovatky.
Nebo tu udělat jako u Hradce, kde dali na přejezd kamery a nestačili se divit.

Naposled editoval moderátor:
Vrbam napsal:
Kank napsal:
Vrbam napsal:
Kank napsal:
Jsou to prostě hovada.
A sakra, já jsem se dopustil hrozné chyby - světla začali

Spíš by se to hodilo do každé křižovatky.
Nebo tu udělat jako u Hradce, kde dali na přejezd kamery a nestačili se divit.

Když už jsi u těch oprav, tak "začala" blikat a "by jsis" je téměř na popravu :lol: :lol:

bob57_cz napsal:
StrojvedouciDoBoha napsal:
Když už jsi u těch oprav, tak "začala" blikat a "by jsis" je téměř na popravu.
Doboha! Jakou je tohle psáno řečí ? Vůbec nedokážu složit smysl toho sdělení.

Je to psáno určitě česky. Nepřijde mi to nesrozumitelné. Z předchozích příspěvků, podle mě, se dá usoudit o co jde. I když nutno podotknout, že s tématem to má pramálo společného. Je to rýpanec v dobrém myšlený.

bob57_cz napsal:
bob57_cz napsal:
Když už jsi u těch oprav, tak "začala" blikat a "by jsis" je téměř na popravu.
Doboha! Jakou je tohle psáno řečí ? Vůbec nedokážu složit smysl toho sdělení.
Je to psáno určitě česky. Nepřijde mi to nesrozumitelné. Z předchozích příspěvků, podle mě, se dá usoudit o co jde. I když nutno podotknout, že s tématem to má pramálo společného. Je to rýpanec v dobrém myšlený.
...česky ? :eek: První část je srozumitelná, od spojky "a" už nemá žádný smysl !

A to je právě to, co mi dalo podnět k tomu rýpnutí. Vrbam se začervenal, že napsal "i" tam, kde mělo být "a" a hned za tím bylo obludné slovní spojení "by jsis", což mě velmi pobavilo a proto jsem ho vyzdvihl na roveň spojení hodného kata. Nechce se mi věřit, že byste to nepochopil. Spíš si myslím, že mě chcete kamsi dokopat, ale to zas nedochází mě :). Myslím, že už poněkud hltíme vlákno :).

Tak jsme dneska na nějaký čas přišli o 854 007 - srážka s nákladním autem.

A nejen o ni. BOB57_cz má místo svých příspěvků 404 - patrně číslo chyby. Jen by mě zajímalo, jestli si dal tu práci a všecky své příspěvky předělal....

Mě by jenom zajímalo, jak je možný, že u nás muže jezdit šofér, kterej neumí jinak než turecky.......
Sem zvedavej kdy prijde rada na Evicku, kdyz uz ma za sebou velkou nehodu Emilka a ted ta Bondovka (006, 007, 008).

fíííííra napsal:
Mě by jenom zajímalo, jak je možný, že u nás muže jezdit šofér, kterej neumí jinak než turecky.......
Sem zvedavej kdy prijde rada na Evicku, kdyz uz ma za sebou velkou nehodu Emilka a ted ta Bondovka (006, 007, 008).

No, při vší úctě - nemyslím si, že kdyby uměl česky nebo anglicky, tak to přispěje k odvrácení nehody.....leda by před nehodou volal "bacha jedu", ale bylo to turecky a fíra tomu nerozuměl :lol:

Ona je to obecně vlastnost všech logistických společností - najímají si řidiče z dálného východu bez jakékoliv špetky jazykových znalostí -hlavně, že má za mizerný peníz kdo točit tím kolem.

fíííííra napsal:
Což o to, ať si mluví třeba tatarsky. Ale to že nepozná barvy a sedne za volant, tak za to by ho měli zavřít až bude černej.

Včera se zasebevraždil někdo, tím že skočil pod 703. Fíra to nevdržel a nechal se vystřídat (nebyl tak psychicky silnej jako Dráčik). Včera měl teda výpravčí v Kostěnicích co dělat.

PS: V Kostěnicích stálo Pendolíno 72 a EC 120 Košičan, takže jsem ty mašiny prolez zkrz na zkrz - i to pendolíno. Škoda, že jsem sebou neměl foťák, to by byly zajímavý fotky :)

Vitas napsal:
Včera se zasebevraždil někdo, tím že skočil pod 703. Fíra to nevdržel a nechal se vystřídat (nebyl tak psychicky silnej jako Dráčik). Včera měl teda výpravčí v Kostěnicích co dělat.

PS: V Kostěnicích stálo Pendolíno 72 a EC 120 Košičan, takže jsem ty mašiny prolez zkrz na zkrz - i to pendolíno. Škoda, že jsem sebou neměl foťák, to by byly zajímavý fotky :)

Mimochodem, ještě dopoledne shořela v Kostěnicích 162 na 709. Dál s tim jela hrbatá.

Ráno ten samej fíra co mu chytla mašina shodil v Praze trolej, takže všechno jezdilo přes Vršovice a Malešice. (Asi 5 hodin)

Tohle sice není nehoda, ale v člověku hrkne. Lepší zážitky byly v Poříčanech, Tam se jezdí rychleji. V aktivitě se mi to ještě nepodařilo synchronizovat, aby se fíra lekl. Tak se to povedlo alespoň v reálu.
http://www.semora.cz/d/odjezd.mpg
Je to střih z dnešní mikulášské akce. Film otevřete například ve Windows media player.

Back
Nahoře