Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
Zbyněk Šemora napsal:
Sice to nesouvisí s nehodou, ale na Primě ukazovali amatérské video, kdy byla na stanovišti pendolina celá rodinka. Autor jej vystavil na internetu a fíra pak dostal tučný finanční postih a žlutou kartu.
Ti lidé jsou úplně střelení. Filmovali za jízdy nejen děti na stanovišti, ale i strojvedoucího. Kdyby si to nechali alespoň pro sebe.

Jenže na pendu to bylo vedením DKV tolerováno, jako reklama a prezentace hlavně v době , kdy byl obnoven provoz všech jednotek po odstavení v lednu 2006. Já to hlavně nepochopím, co z toho ti lidé mají, že zveřejní na internetu takové informace. Přitom bych vám přál vidět reakce těch tatínků, jako malé děti.... Je to škoda , protože pro spoustu fandů to byla jedinečná mmožnost podívat se na stanoviště. Teď mají díky pár blbům definitivně smůlu.

Fabio napsal:
Neco malo z Ameriky, vystrizek s novin, takze jen pro ty, co umi anglicky:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://ukazto.com/img_small/1183877,amtrak_clanek.jpg[/url]
Pro ty co neumi: Fira osobniho vlaku "ignoroval" vystrahu (na autobloku-nebo necem podobnem) a narazil do nakladaku pred nim. Tak jsme to alespon pochopil ja :)
Zajímavé, měl jsem pocit, že jedna podobná nehoda se už jednou stala, ale s vlaky Mark (osobní) a CSX (naklad).

netsocka napsal:
Zatím se to šetří,ale asi praskla srdcovka.
No když si představím, že jsem tímto vlakem jel v neděli, seděl v jedničce a stavěl v editoru mou trať a kochal se originální předlohou za oknem, asi by mi dnes v tento okamžik pěkně ujela myš...

Zbyněk Šemora napsal:
netsocka napsal:
Zatím se to šetří,ale asi praskla srdcovka.
No když si představím, že jsem tímto vlakem jel v neděli, seděl v jedničce a stavěl v editoru mou trať a kochal se originální předlohou za oknem, asi by mi dnes v tento okamžik pěkně ujela myš...

Asi ujela... :D :D :D

Tento týden toho bylo víc: 2 přejeté ženy, 1 přejetý chlap, důchodce spadnuvší do kolejiště

Já jsem osobně viděl a jak jsme s fírou byli oba překvapeni když jsme na druhé koleji viděli v oblouku chlapa s kolem a suveréně si to kráčí uprostřed koleje !!

plukas napsal:
Já jsem osobně viděl a jak jsme s fírou byli oba překvapeni když jsme na druhé koleji viděli v oblouku chlapa s kolem a suveréně si to kráčí uprostřed koleje !!
Já už viděl na trati i chlapa o berlích :-)

Lidi jsou holt nepoučitelní, třeba va Vsetíně lidi přechází trať, když pět metrů vedle mají podchod.

mikulda napsal:
plukas napsal:
Já už viděl na trati i chlapa o berlích :-)
Nebo puberťačky na koních

Já viděl na videu na netu že nějaký chlap byl u hlavní tratě a jak jel vlak 120km/h skočil do kolejiště a začal na fíru ukazovat neslušné gesto. A těsně uskočil tomu vlaku..... málem z něho byla obrovská pizza :lol:
lidé jsou *%"@+;°ˇ/*-+ :shaking:

Johníík napsal:
Já viděl na videu na netu že nějaký chlap byl u hlavní tratě a jak jel vlak 120km/h skočil do kolejiště a začal na fíru ukazovat neslušné gesto. A těsně uskočil tomu vlaku..... málem z něho byla obrovská pizza :lol:
lidé jsou *%"@+;°ˇ/*-+ :shaking:
Myslíš toto? http://youtube.com/watch?v=8j67F2h5vt8

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře