Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
Já to říkal hned,je to o prachách,firmám se nechtělo dát prachy za přerušení provozu,za dopravní dozor atd..........
Bohužel se obávám,že se najde viník ( obětní beránek ) a po týdnu bude klid po pěšině.

Bobe ještě se vrátím k tomu že ten fíra co přejel tu rodinku si opravdu "za to už nevlez" na to vem jed!!!!!!A jestli si myslíš že víš fšechno TAK TOHLE URČITĚ NE!!!!Jestli chceš naložím tě a můžeme zajet do Libně aby ti to Zdeněk C. připomenul jak to bylo. Kdoví jestli si to nepleteš z něčím jiným.Nemám důvod proč "Vám blbnout hlavy"

Banán napsal:
... aby ti to Zdeněk C. připomenul jak to bylo...
Banáne, nevím, kdo je Zdeněk C., ale já mám na mysli Vencu K. u Přelouče, ten už tu není.
(Nepiplej to, pindnem si v SZ nebo až ti zase klekne kalkulačka.)

Naposled editoval moderátor:
bob57_cz napsal:
Banán napsal:
... aby ti to Zdeněk C. připomenul jak to bylo...
Banáne, nevím, kdo je Zdeněk C., ale já mám na mysli Vencu K. u Přelouče, ten už tu není.
(Nepiplej to, pindnem si v SZ nebo až ti zase klekne kalkulačka.)
Zdeněk s vámi jezdil "žilinu" a to je člověk který si nikdy nevymýšlel nějaké blbosti.Bobe jak by mi to mohlo kleknout????!!!!Vždyť jsi to skládal ty!!! :oops: Ozvu se přes mobil nebo SZ.

Naposled editoval moderátor:
No lidi ja mam snad pech nebo co ale ten strojvedouci co do toho vletl tak se jmenuje jako ja. Tak doufam ze nebudu mit taky nejakou smulu....

Trochu mi vrtá hlavou,proč ČD odškodňují pozůstalé ( v rámci dobrého jména to ano ),když to nebyla vina ČD.

Šnek napsal:
A co si pak o tom může myslet ten fíra.
Nic, je mimo hru. Vše se odehrává jen na písečku "hornomoravské mafie". ( Nikoho nejmenuji a tu ani nenaznačuji ... :cool::D:idea:;-) ).

Tak dneska už je rozhovor s fírou v "BLESKU"!
Vrátíte se ke své profesi,kterou jste dělal 35 let?
K práci se asi vrátím.I když v prvním okamžiku jsem byl přesvědčený,že ne.Ale nevím,co to se mnou udělá,až vylezu na lokomotivu.Neustále se mi to vrací,každých deset minut.

Nechcem byť veľkým rýpalom, ale nemali ČD dočasne v tomto úseku preventívne znížiť rýchlosť napr na 60km/h ?

"Bylo štěstí, že jsem se podíval na trať v okamžiku, kdy se most zřítil, že jsem se nedíval na rychloměr nebo někam jinam, že jsem měl ruku na rychlobrzdě – takhle jezdíme, jsme k tomu vycvičení, " vypočítává strojvůdce.
A to je jenom dobře, že tenhle fíra je skutečnej profesionál a nechoval se jako dle jistého žáka střední průmyslové školy dopravní v ČT tak, že seděl vlevo a psal papíry ( jak to uvedl v souvislosti s MÚ v Moravanech) - tak jako to podle toho žáka dělají skoro všichni fírové :wink: - to by si ani nestačil uvědomit, že tam něco leželo.....

Už tehdy bylo jasné, že to je totální č...a ...

orlov napsal:
Nechcem byť veľkým rýpalom, ale nemali ČD dočasne v tomto úseku preventívne znížiť rýchlosť napr na 60km/h ?

ČD nebyly nahlášeny žádné práce na mostě,pak nebyl důvod snižovat rychlost.

Dnes měli rozhovor s fírou v MF, kde popisoval průběh událostí. Takže měl obrovské štěstí v neštěstí. Za nás obecně tradovalo, utéct do strojovny a lehnout si na zem. On se zapřel ve strojovně o plechovou skříňku s nářadím. Až bylo po všem, tak byl do skříňky namačknut utrženým ventilátorem a podlaha pod ním zmizela. Takže lehnout si na podlahu by v tomto případě nebylo na místě. Takové věci je lepší nezažít. Také bylo zajímavé, že tuto lokomotivu měl třikrát po sobě a nikdy s ní do cíle nedojel. Dvakrát mu lehla.

blazo napsal:
Šnek napsal:
Ještě že v MSTS mašiny nelehnou.Aspoň tu máme zachovalou 151-018.

A jak to teda vypada s bananem? Dostane se z toho nebo ho čeka smutny konec na šrotišti?
To nikdo, neví, na k- reportu se o tom dost debatuje, pro opravu mluví nedostatek lokomotiv ř.151, proti že nevypadá zrovna dobře.

Martens napsal:
A to je jenom dobře, že tenhle fíra je skutečnej profesionál a nechoval se jako dle jistého žáka střední průmyslové školy dopravní v ČT tak, že seděl vlevo a psal papíry ( jak to uvedl v souvislosti s MÚ v Moravanech) - tak jako to podle toho žáka dělají skoro všichni fírové :wink: - to by si ani nestačil uvědomit, že tam něco leželo.....

No jenže to je holt pravda, ale u krysy to dost dobře nejde, když je tam není automatika a navíc se tuto děje jenom u Carga a je to způsobeno přístupem zaměstnavatele, kdy člověk nemá na tuto čas. Ani mašiny se někdy neprohlížejí, protože není čas, ale to je zase jiná....

mohli by to opravit nechci si ji davat do msts srotiste :-)

neni to sice k tematu ale dlouho jsem tu nebyl. nevite proc mi to napsalo cas 16:24 kdyz je 22:24 ? musim si nekde na foru zmenit cas ?

Back
Nahoře