Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
Dan J. napsal:
Dnes 16.12 ve 22:05 na TV Nova ve 112 reportáž z nehody ve studénce.
S pozdravem Dan.

Jo, bylato docela pěkná preportáž:cool:, ale nějak nemůžu najít tu písničku od Ironů, co tam chviličku hrála:cry:. A to jsem si myslel, jak IM znám, a ono prdlačky...

Edie, je to No more lies z Alba Dance of death. Ale taky jsem tápal, asi proto, že tohle album mě moc neoslovilo.

Pawlik: Hochu zlatá, máš pravdu, já jsem tápal kvůli tomu, že jak jsem si to v hlavě tolikrát přehrával, že mi pak z toho vznikla úplně jiná píseň, a pak jsem projížděl všechny písničky od nich a to způsobilo pak totál guláš :-D. Jinak se omlouvám za OF.

Dobrý večer Davide,
no jelikož mé datum narození je 30.12.1989 tak jsem si nějak necinknul :D. Jinak jsem měl samozřejmě na mysli "OT" :D
Jirka

Tam je zajímavé že to žádný fíra nehlásil. Přeci jenom i když to bylo ve tmě tak si nevšimnout že nabral dva lidi se dá těžko uvěřit.

Ono to záleží hodně na situaci, ale taky si myslím, že si toho fíra všimne. Nejhorší je že jedeš a buch! a teď co, nic jsi neviděl, zastavíš? Dispečer tě zabije a ještě ucpeš hlavní tah a to vše jenom kuli srnce. Nebo zastavíš a uvidíš člověka a jseš "zachráněn", jenomže zastavuj si a riskuj zasekání koridoru a ještě flastr když si jensi jistej jestli to byla srnka nebo člověk. Kromě toho ten člověk bývá po střetu většinou mrtvej, takže mu i tím zastavením život nevrátíš. Navíc srážka s člověkem je posuzovaná jinak než srážka se zvěří.

Čouda napsal:
Navíc srážka s člověkem je posuzovaná jinak než srážka se zvěří.

Plácáš kraviny! NEzastavit = vystavit se stíhání o neposkytnutí první pomoci. Mmch není to ani měsíc a už jeden fíra za to dostal flastr.

No já neznám přesně předpisy jak jsou postavené při mimořádných situacích ale každopádně dle svého kamaráda vím že i na hlavním tahu MUSÍ!!! zastavit při každé situaci která ohrožuje nebo může ohrozit provoz drážních vozidel a to i v případě že má pouze podezření že k této situaci může dojít!!!

Ad Tommy66. Tak dva mrtví mladíci v kolejišti to zrovna nejsou.

Ad Vrbam: pokud se jedná o onu událost s 810, tak tam si to posrali sami. Zjisti si o tom více.

Čouda napsal:
Ad Tommy66. Tak dva mrtví mladíci v kolejišti to zrovna nejsou.
Nejde o to kde je našly,ale hasiči se k tomu vyjadřovaly v podstatě tak že je musely sesbírat - viz dneska TV Nova.

Mno jo to se musí. Mě osobně by to taky štvalo a řekl bych, že není nikoho, kdo by se v tom vyžíval. A sbírat to několik set metrů, žj, to je docela vopruz.

Tommy66: Nespoléhej se na TV Noha, někdy melou docela sra*ky.....;) (to ale netvrdím o tomto případě)

Back
Nahoře