Lokomotiva TA 436.05 (718.501)

Vrbam napsal:
Mě zlobí linkování zvuků, soubory wav a sms jsou jinde než je odkaz v engu
Logické. Jarda odjakživa používá common.snd, ale odkaz na zvuky je u Jacka a tan má složky jinak.
Sound ( "../../common.snd/snd718/718cab.sms" )
Vytvoř si v common.snd složku snd718 a do ní zkopíruj obsah složky loko_special, jak waw, tak sms. Musí to fungovat.

Pane Skura moc pekny model, jenom jsem se chtel zeptat, co je to ta rv verze ?
Co se tyce zvuku, tak ty jsem si pro jistotu upravil v engmexxu, doufam, ze se pan Skura nebude zlobit, ze mu zasahuji do eng souboru. :eek:

Naposled editoval moderátor:
Nezreziví v depu.Jak jsem ji uviděl tak jsem se zamiloval.Udělám v okolí Olomouce nějaký manipulák aby si zajezdila
Ještě počkám na originál kabinu která jak jsem čet se tvoří

Tommy66 napsal:
Nezreziví v depu.Jak jsem ji uviděl tak jsem se zamiloval.Udělám v okolí Olomouce nějaký manipulák aby si zajezdila
Bohužel zase tak přímo originál nebude, protože při focení se zjistilo, že s některými ovladacími prvky (reverz, kontroler) nejde hejbat, jak byly zarezlé, takže jako základ poslouží cab ze 730, upraví se výhled přes čelní okno a alespoň přibližně se udělá front pohled. Vše ostatní by mělo být veelmi podobné ponorce 730.

Takže ta podobnost by nemusela být zase až tak vzdálená.

Martens napsal:
Tommy66 napsal:
Bohužel zase tak přímo originál nebude, protože při focení se zjistilo, že s některými ovladacími prvky (reverz, kontroler) nejde hejbat, jak byly zarezlé, takže jako základ poslouží cab ze 730, upraví se výhled přes čelní okno a alespoň přibližně se udělá front pohled. Vše ostatní by mělo být veelmi podobné ponorce 730.

Myslím, že upravený cab z řady 730 bude naprosto perfektní, protože lokomotivy 730 a 718 měly totožná stanoviště, až na některé ovládací prvky a tvar vlastní kabiny, tedy výhled (jak psal Martens). Alespoň to tvrdí dobová dokumentace 8)

Martens napsal:
Tommy66 napsal:

Martine pošli foto, já ti ty zarezavělé prvky namodeluju a vyrenderuju.

Miran napsal:
Martens napsal:
Tommy66 napsal:

Martine pošli foto, já ti ty zarezavělé prvky namodeluju a vyrenderuju.

Mirku, ty se dají v poho použít z té ponorky.....akurát budu muset ve frontu přeházet budíky, zrušit NO a čudle.....dám Ti to k downloadum, ale moc toho není

http://www.alsat.sk/martens/skura/cab_718.zip

Ahoj mám jeden problém když si chci zajezdit s 718 tak mi to furt ukazuje "Selhalo vytvoření kabiny" a hra se vypne.Nevíte co s tím? :(

Loko 718 zatím nemá svojí kabinu a tak používá kabinu z lokomotivy ČD 731. A jelikož ti to vyhazuje chybu, tak cab 731 asi nemáš.

RE:

Pikku napsal:
Obávám se, že tato lokomotiva (resp. její zbytky) jsou spolu s lokomotivou A219 (resp. jejími zbytky) někde v Maďarsku. Mám takový dojem, že někde na Želpage nebo vlaky.net byly fotky hybridu z Břeclavi během transportu (někdy minulý rok, obě loko zakoupila jakási maďarská firma). Je to ovšem bez záruky

http://www.maxcargo.info/prodej-lokomotiv/
Můžeš si jednu koupit!

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře