Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Spojovat Trainset BP a trať BP jako by bez sebe nemohly existovat je značně zavádějící......Zbyněk pouze spravuje obojí, ale jinak lze bez jakýchkoliv komplikací používat trainset BP na trati 321....to jenom na okraj....Ronoath napsal:Pro BP rozhodně mluví přítomnost Trainsetu. Stačí se jen podívat na počet vozidel, vyladění a taky na tvůrce aktivit - většina používá trainset BP, nehledě na časté aktualizace. A netvrď, že se dá stáhnout z netu, to sice ano, ale zdá se mi, že ne vše je naprosto stejné.
Přesně tak, a právě proto je to pro mě BP, kvůli dnes již neexistujícímu třebovickýmu portálu, staré Chocni apod.Zbyněk Šemora napsal:...Každá má své kouzlo.
Pravda, ale stará Choceň není docela zprávně :!: Chybí tam totiž vložené návěstidlaatb napsal:....staré Chocni apod.
A to Ti nabulikal kdo. Možná za Marie Terezie tam vložená byla, ale před stavbou koridoru tam byla návěstidla s indikátory, cestová i skupinová. O originál do MSTS budu muset poprosit opět Jirku Poláka. Jen nevím, co tam má svítit. Jestli U (Ujezd) a Z (Zamrsk). Zatím se nikdo nevyjádřil.Čouda napsal:Pravda, ale stará Choceň není docela zprávně :!: Chybí tam totiž vložené návěstidlaatb napsal:....staré Chocni apod.místo nich tam jsou cestové
Taky přemýšlím.že bych si objednal Trať 321 ale někde jsem slyšel že potřebuju mít více globálů.Jenže mě se nechce mít globály pro všechny tartě.Počet tratí=počet instalací.Zbyněk Šemora napsal:Ronoath asi porovnával distribuce DVD. Ale tratě srovnávat nelze, maximálně totožné úseky ČT - Olomouc. Každý autor má svůj úhel pohledu a své priority. Dle mého názoru by každý fanda do MSTS měl vlastnit všechny tratě v Českých zemích a na Slovensku. Každá má své kouzlo.
Prioritní měřítko kvality by mělo být věrohodnost kilometrických vzdáleností a profilu tratě. Na rozdíl od okolních domečků a krajiny, tohle už dodatečně opravit nelze. Přiznávám se, i já tam mám nějaké drobné odchylky. Ale před rokem jsem kvůli těmto nepřesnostem postavil znovu koleje do Kútů a Hodonína, letos i propojení přes Holíč. Hold začátky stavění byly všelijaké.
Nemusíš mít na každou trať jinou instalaci, stačí přepisovat názvy GLOBAL, ROUTES, popř. SOUND nebo použít utilitu od boba57_cz. A tu trať si kup, fakt stojí za to.klimi napsal:Taky přemýšlím.že bych si objednal Trať 321 ale někde jsem slyšel že potřebuju mít více globálů.Jenže mě se nechce mít globály pro všechny tartě.Počet tratí=počet instalací.Zbyněk Šemora napsal:Ronoath asi porovnával distribuce DVD. Ale tratě srovnávat nelze, maximálně totožné úseky ČT - Olomouc. Každý autor má svůj úhel pohledu a své priority. Dle mého názoru by každý fanda do MSTS měl vlastnit všechny tratě v Českých zemích a na Slovensku. Každá má své kouzlo.
Prioritní měřítko kvality by mělo být věrohodnost kilometrických vzdáleností a profilu tratě. Na rozdíl od okolních domečků a krajiny, tohle už dodatečně opravit nelze. Přiznávám se, i já tam mám nějaké drobné odchylky. Ale před rokem jsem kvůli těmto nepřesnostem postavil znovu koleje do Kútů a Hodonína, letos i propojení přes Holíč. Hold začátky stavění byly všelijaké.
Tomes napsal:Nemusíš mít na každou trať jinou instalaci, stačí přepisovat názvy GLOBAL, ROUTES, popř. SOUND nebo použít utilitu od boba57_cz. A tu trať si kup, fakt stojí za to.klimi napsal:Taky přemýšlím.že bych si objednal Trať 321 ale někde jsem slyšel že potřebuju mít více globálů.Jenže mě se nechce mít globály pro všechny tartě.Počet tratí=počet instalací.Zbyněk Šemora napsal:Ronoath asi porovnával distribuce DVD. Ale tratě srovnávat nelze, maximálně totožné úseky ČT - Olomouc. Každý autor má svůj úhel pohledu a své priority. Dle mého názoru by každý fanda do MSTS měl vlastnit všechny tratě v Českých zemích a na Slovensku. Každá má své kouzlo.
Zvolen :!: :?:LuděkD napsal:Navíc trať vede, jak říkal Jiří z Popradu až do České Třebové s různými odbočkami (Zvolen...