Řazení vlaku

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku
lukas matura napsal:
No mne ještě napadlo za d) 423 vpředu+souprava+477
To by ale šibovaly obě mašiny, což se mi zdá jako blbost. Ta 477-ma přijede z vlakem a napojuje se vlak od Rýmařova co tam přijede po něm. Ono nejjednodužší řešení a nejpraktičtější by bylo, že 423 objede svůj vlak, vytáhne vozy na zhlaví a přišoupne to k vlaku z Bruntálu do Olomouce, jenže mně štve, že papoušek není upravem pro MSTS Bin a když jedu uhlím dopředu, tak mi nebude svítit a to už se jede za tmy, už tak hráč absolvuje jednu cestu v předchozím díle aktivity s 464.202 z Krnova do Opavy potmě uhlím vzad.
Dan

Tyhle Ci by měly mít rychlost 60km/h...
K tomu řazení - kdybych takovou akci organizoval, dal bych 423 nejspíš na "prdel". Pokud to nejde, tak bych dal 477+423+souprava. Pokud ale víš, že 477 v čele bejt nemůže, tak není co řešit, ne?

Hynďa napsal:
Tyhle Ci by měly mít rychlost 60km/h...
K tomu řazení - kdybych takovou akci organizoval, dal bych 423 nejspíš na "prdel". Pokud to nejde, tak bych dal 477+423+souprava. Pokud ale víš, že 477 v čele bejt nemůže, tak není co řešit, ne?
Mo, ona může, ale pojede se potmě, chtělo by to překecat nějakého ladiče, aby překopal alespoň ty mašinky jenž nemají tendr pro MSTS Bin, ve dne je to jedno a je to vlastně reál, mít řadič vzad, ale například Papoušek svítí vzadu i červenými světly a to je úplná blbost, když jedu prdelí napřed.:D A u té 423, tak tam je to taky nanic, poněvač když přejdu , tak koukám jak šipkama, tak klávesou 5 ze strany topiče. Jen takový dotaz, poněvač vím, že na dráze čím jednodušeji tím líp, bylo by proti předpisům to řazení s párou mezi vozy? I když je to si úplná hovadina, poněvač jsem nikdy nic podobného neviděl, jen by mne zajímalo, zda by to nebylo proti předpisům.:D
Dan

Proti předpisům by to nebylo, hnací vozidlo může být i uprostřed vlaku. Vypadalo by to ale blbě.

A mne ještě něco napadlo. Co třeba otočit papouška tak, že tendrem dopředu pojede již cestou z Olomouce, čili zpět by jel normálně a tam světla svítí normálně!

lukas matura napsal:
A mne ještě něco napadlo. Co třeba otočit papouška tak, že tendrem dopředu pojede již cestou z Olomouce, čili zpět by jel normálně a tam světla svítí normálně!
Z papoškem jedeš v prvním díle z Olomouce do Bruntálu na historickým vlaku ráno, viz screeny v mém vlákně a určitě by z Olomouce nejel uhlím vpřed, poněvač je v Olomiku v depu točna, kdyby jel až do Krnova, tak by se otočil tam, ještě mne napadlo, že by jel jako Lv do Krnova a tam se otočil, ale pozdě, poněvač už mám díl hotov a prolíná se s dalšími šesti díly a musel bych to celé předělávat. Navíc se mi zdá nereálné, že by jela mašina z Bruntálu do Krnova, jen aby se otočila.:D

Dan J. napsal:
Navíc se mi zdá nereálné, že by jela mašina z Bruntálu do Krnova, jen aby se otočila.:D
498.022 jezdí z Lužný až do Žatce (?)... Je pravda že u Papouška to není tolik třeba protože nemá při jízdě tendrem napřed omezenou rychlost. Ale záleží na objednavatel akce... Klidně může jet tendrem napřed už z Olomouce, pokud by bylo žádoucí aby jela komínem napřed z Bruntálu...

Prosím Vás dají se někde sehnat SJŘ pro osobní i nákladní dopravu pro Slovensko 2011/12? Předem díky.

bastard napsal:
Prosím Vás dají se někde sehnat SJŘ pro osobní i nákladní dopravu pro Slovensko 2011/12? Předem díky.

http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2559&pid=130362#pid130362

Naposled editoval moderátor:
Hynďa napsal:
Klidně může jet tendrem napřed už z Olomouce, pokud by bylo žádoucí aby jela komínem napřed z Bruntálu...
Neměl by se brát především ohled na to, aby jela kotlem proti kopci?

556.042 napsal:
"Náš zákazník, náš pán"... Pokud by objednavatel řek, že chce mašinu komínem do Olomouce tak se nedá nic dělat a musí se to zkousnout :)

Hynďa napsal:
556.042 napsal:
"Náš zákazník, náš pán"... Pokud by objednavatel řek, že chce mašinu komínem do Olomouce tak se nedá nic dělat a musí se to zkousnout :)
Než jsem stačil dneska napsat, tak Hynďa odpověděl na tutéž otázku, jakou zde položil 556.042.;) Právě, že jsem Papouška stavěl z Olomouce kotlem vpřed, poněvač jede povětšinou do kopce, nicméně, i kdybych se držel toho co napsal Hynďa, tak bych musel překopávat aktivitu a nejen hlášky, ale i figurky posunovačů a výpravčích, poněvač by musely stát na opačné straně. Takže podtrženo a sečteno, asi se hold pojede potmě. Nádraží jsou osvětlená, tak to snad nebude takový problém.

Pěkné skoro poledne. Chtěl bych se zeptat, jaký tendr mám použít k CSD 486.008? Díky.

Zdravím,chtěl bych se zeptat jestli můžu v aktivitě použít měřící vlak v tomto složení:HDV+4xZsskBc,CD_TUCD,CD_Dmv.
Reálné řazení je:HDV+4xBchm,2xMV NDT,MVPTZ,MV GPK.Jde mi jen o to jestli je ta první varianta možná,díky?

Back
Nahoře