Řazení vlaku

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku
Dan J. napsal:
Mc.Ota napsal:
Ano a proto by v reálu taková souprava asi těžko jela! :)
Ahoj.
Právě že na nějaké fotce na netu z roku tak kolem 70. let jsem viděl řazení "Malý Hektor" + BFalm a Bai a dokonce BFalm jede hned za Hektorem. Já jen uvažuji, jakou soupravu vozů splácat pro Os Brno - Salvkov v roce 1976, aby to bylo i trochu zajímavé, je mi jasné, že když tam hodím rybáky mám vyřešeno, ale to nechci. :-)
Dan

Os Brno - Slavkov v roce 1976 většinou T478.1 (některé vlaky T478.3, možná se ještě občas vyskytla 475) - 1Da nebo 1Dsd - 6Bai někdy se mezi Bai zamotal 1-2 Ba, některé os poštu nebo spěšninu, v noci jeden os M286 - 2Balm

Včera jsem Railjet CD viděl projíždět Podivínem. Při té rychlosti mě to připadalo jako docela pěkný vlak. Jenom stále nevím k čemu rychlík, který jede trasu 500km dlouhou potřebuje řídící vůz.

Včera prý měl jezdit na Brněnském draku, tak jsem se šel podívat večer na hlavas a ono prd...

Co já vím, tak v současnosti by měl jezdit na drakovi a postupně se předpokládá nasazení na přímé vlaky Praha - Vídeň.

Přeji hezký den.
Chtěl bych se pozeptat, mohl by být na trati 507 z Pradubic Rosic nad Labem, přes Chrudim a Žďár u Skutče do Hvlíčkova Brodu zařazen historický vlak ve složení 498.0 + Dsd + 4x Bai, nebo by Albatros na tuto trať nesměl?
Předem díky. Dan

vechtr napsal:
Jestli se nepletu, tak Albatros tam nemá přechodnost
Díky, tak to musím vymyslet jinak, Albatros má nastupovat na můj historický vlak v Havlbrodě, který já vezu z Kolína směr Brno a Vídeň. Tak jsem chtěl udělat to, že Albatros přivezl vlak z HK přes Žďár u Skutče, mašinka co jsem s ní dojel přechází na něj a 498-čka jede až do Břeclavi. Jinak jde o fiktivní aktivitu z Bad Schandau až do Vídně s historickým vlakem, kde jsem si z Kolína dovolil zařadit (když už jsem u té fikce) dnes již neexistující ČSD T476.0601 ta by právě přebrala vlak zpět do Pardubic. Co by mne však ještě zajímalo, a dávám to i jako návrh, jakou mašinku zařadit z Břeclavi do Vídně? Chtěl bych nějakou starou rakouskou elektriku, ale nechci dělat fikci co se napájení týká.

ted tam možná jezdí taurus 1116 předtím princezna 1014, ale do Znojma jsou podle zelpage 1116, ale jezdej tam 1144

ale vzhledem k tomu ze je to fiktiv tak klidně ta 1144 s tím jet může

Back
Nahoře