Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V sešitovém jízdním řádě, ty ale nejsou veřejně dostupnéklimi napsal:jj dík,a nevíš kde se dá sehnta něco kde třeba zjistim v kolik projíždí nějaké Ec stanicí kde nestaví?Například Ústí nad Orlicí.
aha škodaTomes napsal:V sešitovém jízdním řádě, ty ale nejsou veřejně dostupnéklimi napsal:jj dík,a nevíš kde se dá sehnta něco kde třeba zjistim v kolik projíždí nějaké Ec stanicí kde nestaví?Například Ústí nad Orlicí.![]()
Zjistit se to dá! Jeden rychlý způsob je otevřít si adresu http://kam.mff.cuni.cz/~babilon/zpmapaklimi napsal:jj dík,a nevíš kde se dá sehnta něco kde třeba zjistim v kolik projíždí nějaké Ec stanicí kde nestaví?Například Ústí nad Orlicí.
Tak to si KING!!!kubin... napsal:Jestli někdo chce řazení vlaků tak ať sa mi ozve na mail
masarjakub@seznam.cz
Mám řazení všech R,IC,EC,SC a EN
To máme všichni a aktualizované i s obrázky.kubin... napsal:Jestli někdo chce řazení vlaků tak ať sa mi ozve na mail
masarjakub@seznam.cz
Mám řazení všech R,IC,EC,SC a EN
Na k-reportu se tohle řešilo.Prý to někdy jede takhle a někdy naopakVrbam napsal:Zajímavé řazení:..