Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
klimi napsal:Zdravím.Chci se zeptat,co jsou zač vozy ZSSK DDm.Jsou napsány v řazení vlaků u Cassovie pro rok 07/08.Dík
Jelikož Poison vyzval nás diskutujicích, abychom Talgo řešili jinde, beru na vědomí a pokračujme zde.bob57_cz napsal:To je pomluva. Talgo/Šinkanzen jezdil i Benešovy a Pardubice.Zbyněk Šemora napsal:Talgo (šestidílná jednotka 451) mohlo jezdit výhradně Praha - Beroun. Nikam jinam a do Benešova už vůbec ne. (kvůli stoupání) Schválně jsem se díval, jestli nepojede na ONJ.
451/2 byly podle technické specifikace konstruovány právě pro 4 vložáky v normálním provozu a výkonově na toto řazení vyhovovaly pro všechny trati okolo Prahy i Bohumína ( i do Žiliny ). Vyráběny ale byly v odlehčené verzi 2+2.
Takže v aktivitě na Benešov klidně ber uzardění.
Vitas napsal:Prosim vás, dá se někde najít řazení nákladních vlaků? (přístupné veřejnosti) (Nebo aspoň co mají za lokomotivu)
Michal napsal:Robo, obojí, co Vitas požaduje, existuje. Jen to není veřejně přístupné.
Robo napsal:Michal napsal:Robo, obojí, co Vitas požaduje, existuje. Jen to není veřejně přístupné.
Určené HDV ešte pochopím, však nakoniec to vidíme v ZCP, ale netreba sa vždy na to spoliehať. Pokiaľ ide o akési radenie nákladného vlaku, tak ono neviem, či sa to nazýva radenie, ale asi pôjde o nejakú súpisku vlaku pred jeho odchodom, však ?
Martens napsal:Tak to si myslím taky, ale pokud jde o soupisku, tak pak může být pro každý vlak stejného čísla jiná .
Tak zvaný,plán řadění nákladních vlaků.Čouda napsal:Nákladní vlaky svoje řazení ajko takové nemají, ovšem existuje na DANONE38 takový dopněk GVD, kde je přehled nějakým způsobem pravidelně odesílané zátěže na určitých vlacích. Třebas při jízdě do Zdic jsem potkal nákladní vlak, který sestával pouze z krytých vozů naložených pracím práškem. Stejně tak se vozí i uhlí. problém nastane na Pn vlacích např. Česká Třebová-Pardubice. To je hotovo. Každý den různí odesilatelé odesílají různé vozy, které jsou do ČT svezeny manipuláky. Ve třebový se postaví Pn vlak a ten jede např do Pardubic, kde se zátěž "rozhází" a manipuláky zase rozveze třeba do Hradce. Kostěnic, Přelouče apod. pravdou je, že něco může jezdit pravidelně, jenže to chce vysledovat z provozu. Těžko asi budou jezdit na výše zmiňovaném vlaku autovozy.
150 - Vmax=120km/hklimi napsal:Nevim kam to dát,tak to dám sem.
Jaký je rozdíl mezi klasickou 150 a 150.2?
U některých vlaků se v SJŘ nachází 150 a u některých 150.2.
To samé je s 163 (163.2).
Díky
163.2 je 162 která má vyměněné podvozky z 363.Kuba napsal:150 - Vmax=120km/hklimi napsal:Nevim kam to dát,tak to dám sem.
Jaký je rozdíl mezi klasickou 150 a 150.2?
U některých vlaků se v SJŘ nachází 150 a u některých 150.2.
To samé je s 163 (163.2).
Díky
150.2 - Vmax=140km/h
163.2 jsem si nikde nevšiml a ani jsem neslyšel o žádné rekonstrukci, tudiž ti na to bude muset odpovědět někdo chytřejší.
Čouda napsal:tudíž může jenom 120km/h
Vitas napsal:Čouda napsal:tudíž může jenom 120km/h
Takze 163 247 je 162 z podvozkama z 363?