Stříhání videa

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vasek
  • Datum začátku Datum začátku
Vasek napsal:
Mám NTFS
Můžete mi prosím doporučit nějáký další program ? Ten Movie maker mi furt padá :o

Zde ale bylo řečeno a nabídnuto vše podstatné. :/
Další programy jsou už profesionální za těžký peníze.

Pokud je zdrojem kamera přímo, tak ten MovieMaker ve windows funguje. Když se povedlo zdigitalizovat z kamery na disk, tak další zpracvování je v pohodě, nic víc než zde popisované není potřeba.

Pokud PC zlobí při zporacování, je pravděpodobně chyba v něm.

Pravidlo číslo jedna: nepřetaktovávat PC nebo jinak šponovat!

Anonymous napsal:
Vasek napsal:
Mám NTFS
Můžete mi prosím doporučit nějáký další program ? Ten Movie maker mi furt padá :o

Zde ale bylo řečeno a nabídnuto vše podstatné. :/
Další programy jsou už profesionální za těžký peníze.

Pokud je zdrojem kamera přímo, tak ten MovieMaker ve windows funguje. Když se povedlo zdigitalizovat z kamery na disk, tak další zpracvování je v pohodě, nic víc než zde popisované není potřeba.

Pokud PC zlobí při zporacování, je pravděpodobně chyba v něm.

Pravidlo číslo jedna: nepřetaktovávat PC nebo jinak šponovat!
Chybu v PC nevylučuju.S tim taktováním ale nemáš pravdu.....Hodně lidí má přetaktovanej počítač a hraje si s videem.

Vasek napsal:
Chybu v PC nevylučuju.S tim taktováním ale nemáš pravdu.....Hodně lidí má přetaktovanej počítač a hraje si s videem.

Ten anonym jsem byl já. Nějak mě to odhlásilo. :/
Je dobré nejdříve nastavit PC na standardní hodnoty, a pak hledat problém SW. Skoro vždy potíže souvisí s "neodborným" zásahem za účelem zvýšení výkonu. Pak se nadává na Windows, ale ta za to nemůžou, když běží na nestabilním HW. :)

Opravdu zpracovávám i HD video ve více jak hodinových stopážích a nemám problém, jen je to časově náročný.

Je dobré také projet scandiskem disky a otestovat si RAMku. Linux na RAMku má krásný a celkem důkladný tester. Dá se spustit třeba ze Slax mini distribuce.
Někdy pomůže i promáznout TEMP adresář.

hele jen mě tak napadlo spolu s tím zpožděním mnoha vlaků tak jestli by se nemělo v hlášení: pravidelný odjezd na pravdivý, pravděpodobný nebo původně plánovaný

vasek: to dolní IC je fakt dobrý čekáš a zpoždění 10, 20, 30, 40... 130 minut a nakonec VLAK NEJEDE :lol:

BTW: kolik minut se dává na zpoždění u těhle tabulí jako maximum?

Dobrý večer,
s politováním musím oznámit,že v posledních dnech jsem s videem nepokročil,protože se do toho motá škola,odjezd do zahraničí a ještě osobní problémy,a že s videem už nestihnu nic dělat.Takže jsou dvě varianty.

a) Zítra to odnesu komukoliv zkušenějšímu z Prahy a okolí.
b) Počkáte do nového roku,což je podle mého názoru zbytečné.

Zbyněk Šemora napsal:
Vasek napsal:
PROSÍM O REAKCI. DĚKUJI
No co už včil ???
Pošli mi to poštou, já už s tím něco udělám. (pokud vše není točeno s krytkou na objektivu, jak zde bylo řečeno.)
Lepší bude to vyhodit z pendolina,jakmile bude projíždět Šakvicema :D :D

Back
Nahoře