Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
122 030-0 napsal:Prave pan Skura uz nema ani foto ze ji bude delat vim ze ji tam mel.
Potvrdzujem Jardove slová, ja som na Ganze takisto dlho maturoval a ešte nejaký čas maturovať budem, hoci teraz už je v takom stave, že verzia 0.99 bude môcť ísť v dohľadnom čase na kolaje jakožto verejná betaverzia.Jaroslav Skůra napsal:... věc se má asi takhle, model je hotový a vcelku povedený, jen je problém s vyhlazením složitého tvaru čel, simulátor je blbec a odmítá mé tvarování a smoothing, takže budu muset čela vyrobit znova. Textury už bych v celku měl, ale mapování taky nebude taková procházka růžovou zahradou, o čem by mohl dlouho vyprávět pan Starý :!:. Zkrátka a dobře musím přiznat, že jsem si na tomhle modelu v době vzniku vylámal zuby ... Pochopte, tohle je opravdu první liga :!: :!: :!:
Zdeněk Itterheim napsal:Když jsi se bravůrně popral s Turbínkou, tak toto při těch modelářských záchvatech zvládneš taky.
Zaujímavý počin. Je tam však kopa práce na vyhladení prechodov, smoothovanie nie je optimálne urobené, ale ako náhrada a provizórium to stačí. Presnosť modelu voči výkresom som zatiaľ neskúmalJaroslav Skůra napsal:Pěkný den,
abych Vám ukrátil čekání na mašinku Škoda S699.0 z mé dílny, požádal mě MuDr. Otakar Šmahel o zveřejnění jeho nového modelu:
[Veškeré přimomínky a hodnocení prosím pište zde, nebo posílejte na adresu otakar.smahel@tiscali.cz
Poznámka: na tomto modelu jsem se nijak nepodílel ani nespolupracoval !!! Dělám pouze prostředníka !!!