ČD 460 real zvuky

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Neo151
  • Datum začátku Datum začátku

Neo151

Cestující
prosím vás ze stránky http://www.dejv.msts.cz jsem si stáhl zvuky do elektrické jednotky čd 460 chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá lepší a reálnější zvuky ...předem děkuji za odpověď

Naposled editoval moderátor:
nemozem si pomoct, neviem ktore zvuky pri 460 mam, ale pridu mi celkom realne. predbezne ma sr...di len nevypinanie ventilatorov po zastaveni/jazde vybehom. (inak ale 460 jazdim minimalne kedze nejako chybaju aktivity)

jeffer napsal:
predbezne ma sr...di len nevypinanie ventilatorov po zastaveni/jazde vybehom
Nebude to tím, že ty větráky jsou v běhu ihned po zařazení směru ? ( Je to už hodně let, co jsem s tím naposledy jel.)

jeffer napsal:
nemozem si pomoct, neviem ktore zvuky pri 460 mam, ale pridu mi celkom realne. predbezne ma sr...di len nevypinanie ventilatorov po zastaveni/jazde vybehom. (inak ale 460 jazdim minimalne kedze nejako chybaju aktivity)
Pokud si pamatuji, na 560, jak píše Bob57, tam běží ventilátory nonstop. Vypnou jen při stahovačce nebo manuálně při delším pobytu ve stanici.
Chybí Ti aktivita? Tak proč ji neuděláš? Už měla být venku. Mě také chyběly nějaké aktivity, tak si je dělám sám. A také jsem to neuměl. To je snad ta nejjednodužší práce pro MSTS (ve srovnání s modelováním nebo stavění tratí), jen to chce trochu trpělivosti a fantazie.

To Zbyněk: ..... To je snad ta nejjednodužší práce pro MSTS .... .

To bych ti oponoval. Záleží na tom jestli děláš zelenou vlnu, nebo si vymýšlíš všelijaké záludnosti. Když přišlo na věc s trošku težším vykřižováním atd., tak jsi se u toho zasekl týden a přibylo ti nejméně 5 šediváků. Ono do všeho trochu. Jsem zvědav na tu tvou TOUR de BP. :salut:

Zdeněk Itterheim napsal:
To Zbyněk: ..... To je snad ta nejjednodužší práce pro MSTS .... .

To bych ti oponoval. Záleží na tom jestli děláš zelenou vlnu, nebo si vymýšlíš všelijaké záludnosti. Když přišlo na věc s trošku težším vykřižováním atd., tak jsi se u toho zasekl týden a přibylo ti nejméně 5 šediváků. Ono do všeho trochu. Jsem zvědav na tu tvou TOUR de BP. :salut:
Zdeňku, já nenapsal, že tvorba aktivit je jednoduchá, ale nejjednodužší z činností pro MSTS ve srovnání s modelováním a stavěním tratí. Nehledě k tomu, že není aktivita jako aktivita. Některou opravdu vytvoříš do hodiny a na některé pracuješ i několik měsíců, viz moje tour de BP.

Zbyňku možná jsi si nevšiml těch teček před i za textem. Ta část věty je z tvého přízpěvku, ale to nic. Jak jsem řekl, jsem zvědav na tu tvou TOURu.

Zdeněk Itterheim napsal:
Zbyňku možná jsi si nevšiml těch teček před i za textem. Ta část věty je z tvého přízpěvku, ale to nic. Jak jsem řekl, jsem zvědav na tu tvou TOURu.
Když už jsem to takto vykecal, asi Těch zvědavých bude víc. Loni jsem sliboval do vánoc aktivitu Slezina a nakonec nebyl vůbec čas. Tak letos se snad polepším. Ale jelikož jsem ji už projel, tak mohu konstatovat, že tak dlouhá aktivita je reálná. Ale po zapracování úkolů a sankcí při nesplnění, jsem sám zvědav.

hmm... zas niekto zacal tocit offtopic? no hmm.
neo151 az budem doma tak sa na to mozem pozriet, ale mali by to byt snad povodne zvuky k 460 (resp. povodne zvuky k 460 z balika sndelok) -- skus si to pohladat na nete - ja som s nimi nic nerobil (ziadne upravy).

a ad vypinanie vetrakov: no neviem, zas ako som nazivo videl na 125.8, tak fira hned po zkrokovani na nulu este letmo klepol do prepinaca vetrakov z "A" na "0" a spat aby zbytocne netocili kym pojde vybehom.

Back
Nahoře