Tak tohle jsem fakt nevěděl. No já su blbý tramvaják, tak jsem myslel, že to funguje jako ruční řadič v tramvaji.... Tak to sorry.bob57_cz napsal:A co má říkat fíra v reálu ? Neklepe do klávesnice, ale každý stupínek si pěkně odkvedlá rajčákem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak tohle jsem fakt nevěděl. No já su blbý tramvaják, tak jsem myslel, že to funguje jako ruční řadič v tramvaji.... Tak to sorry.bob57_cz napsal:A co má říkat fíra v reálu ? Neklepe do klávesnice, ale každý stupínek si pěkně odkvedlá rajčákem.
Ajemgud napsal:Tak tohle jsem fakt nevěděl. No já su blbý tramvaják, tak jsem myslel, že to funguje jako ruční řadič v tramvaji.... Tak to sorry.bob57_cz napsal:A co má říkat fíra v reálu ? Neklepe do klávesnice, ale každý stupínek si pěkně odkvedlá rajčákem.A chudáci fírové teda.
![]()
Tak taky jsem najel na cmelaky a po pripojeni pad MSTS. Zkusim zamenit mstsbin jestli to nebude tim.Ajemgud napsal:...v okamžiku najetí na spřáhla došlo k pádu MSTS. ...
Původně měla mít aktivita více dílů a v myšlence bylo že bych udělal klasický MN v úseku Přerov-Drahotuše a sestavil soupravu pro Nex který teď Klimi zveřejňuje.Bohužel skutečně trať není vhodná pro aktivity tohoto druhu a tudíž jsem ze spolupráce na této trati odstoupil a dál se budu věnovat tam kde se mohu uplatnit ( BP,Luhačovice,183). Doufám že jinak se bude aktivita líbit, i když jsem viděl pouze začátek.klimi napsal:Zde je betaverzé mé aktivity Nexu.Díky Tommymu66 za návrh scénáře.Předcházet tomuto Nexáku měl Mn ,jenže bohužel trať 321 nemá na manipulačních kolejích návěstidla(nebo tak nějak to bylo). http://www.klimi-msts.webz.cz/tk_Nex46743_3.apk
Ahoj,musím reagovat na to že jak jsi psal že si to fíra okvedlá rajčákem v reálu tak to je pravda,ale pouze u některých lok. řady 151,protože 150ky to pravda není!!!A u 151čky to je pravda mimo těch co jsou v reklamních nátěrech a myslím že jsem posledně měl i 151 018 a to je taky vyjímka!!!Nevím proč se tady pořád mluví o miminkách a pikovláčkách,já bych Ti přál jet ze 151čkou kterou musíš opravdu kvrdlat do Petrovic a zpět,to je bomba!!!!!!Potom by jsi změnil názor sedět u počítače a jezdit si a nebo v realu!!!!!!Vždyť ta úprava že neovládáš stykače mezikontrolérem se právě dělá pro zjednodušení ovládání a jestli chcete to tady mít pořád tak jak se jezdilo do rychlosti 120 km/h tak prosím,jen kvrdlejte!!!Protože dřív to stačilo,ale teď bohužel ne.Toď můj názor.Samozřejmě v MSTS nejde vše,mě by se tam taky ty stupně líbili ovládat tak jak to je ve skutečnosti,opřu se o rajčák a v dané rychlosti mi tam skočí příslušný stupeň a ne znova od nuly,ale v MSTS je všechno jinak a bohužel do toho mluvit nemůžu.Ahoj Radek.bob57_cz napsal:?? Já to nevynalezl, jen jsem tehdy drobet upravil jízdní vlastnosti s využitím nápadu kluků ze Slovenska ( jestli se nepletu).Martens napsal:Bobe57, myslím, že reálně naladěné 350 a 150+151 na jízdní stupně se strčí do šuplíku, stáhnou z trainsetu a pro zájemce se udělá unreal verze ala pikovláček. s plynulou lineární regulací 0-100% ... stačí takto ajemgude?
ještě bych doporučil zapnout si v MSTS zjednodušené ovládání pro miminka ..... jde to pak ještě snáz ....
Nevím, nevím, ale mi naladěné mašinky se zjednodušeným ovládáním nefungují - kousne se to nebo padne.A co má říkat fíra v reálu ? Neklepe do klávesnice, ale každý stupínek si pěkně odkvedlá rajčákem.Ajemgud napsal:Ona se taky ta 151 klávesnicí hrozně ovládá, to řazení jízdních stupňů vymyslel pro MSTS nějakej koumes, to člověku upadne ruka, při rozjezdu, výběhu, brzdění, rozjezdu....
.30.8.-Nová aktivita na trati Luhačovive-702 Šohaj