Aktivity-Klimi

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku
bob57_cz napsal:
A co má říkat fíra v reálu ? Neklepe do klávesnice, ale každý stupínek si pěkně odkvedlá rajčákem.
Tak tohle jsem fakt nevěděl. No já su blbý tramvaják, tak jsem myslel, že to funguje jako ruční řadič v tramvaji.... Tak to sorry. :D A chudáci fírové teda. :D

Ajemgud napsal:
bob57_cz napsal:
A co má říkat fíra v reálu ? Neklepe do klávesnice, ale každý stupínek si pěkně odkvedlá rajčákem.
Tak tohle jsem fakt nevěděl. No já su blbý tramvaják, tak jsem myslel, že to funguje jako ruční řadič v tramvaji.... Tak to sorry. :D A chudáci fírové teda. :D

Kdepak, ono by klidně stačilo, kdyby se podařilo v MSTS Bin zrychlit krokování v případě trvalého držení klávesy - pak by to mohlo simulovat zrychlené zkrokování, zatímco dneska je to ještě pomalejší než skrokování po jednotlivých stupních.....co Bobe?

To s tou naftou mi nikdy nedělalo :eek: .Časově se to stíhat dá,když jsem to stíhal i já ,takový "antiumělecfíra".A tu 151 bych zanechal.Komu se to nelíbí,ať si jezdí na BP s defaultníma vlakama.

Naposled editoval moderátor:
Ajemgud napsal:
...v okamžiku najetí na spřáhla došlo k pádu MSTS. ...
Tak taky jsem najel na cmelaky a po pripojeni pad MSTS. Zkusim zamenit mstsbin jestli to nebude tim.

Nainstaloval jsem 1.7.022420 bina a pripojil jsem se bez problemu.

Scháním "zkušenějšího" testera pro aktivitu na 321.Podmínkou je Bin 1.7.0519.Ozvěte se v SZ nebo v Mailu.

klimi napsal:
Zde je betaverzé mé aktivity Nexu.Díky Tommymu66 za návrh scénáře.Předcházet tomuto Nexáku měl Mn ,jenže bohužel trať 321 nemá na manipulačních kolejích návěstidla(nebo tak nějak to bylo). http://www.klimi-msts.webz.cz/tk_Nex46743_3.apk
Původně měla mít aktivita více dílů a v myšlence bylo že bych udělal klasický MN v úseku Přerov-Drahotuše a sestavil soupravu pro Nex který teď Klimi zveřejňuje.Bohužel skutečně trať není vhodná pro aktivity tohoto druhu a tudíž jsem ze spolupráce na této trati odstoupil a dál se budu věnovat tam kde se mohu uplatnit ( BP,Luhačovice,183). Doufám že jinak se bude aktivita líbit, i když jsem viděl pouze začátek.

bob57_cz napsal:
Martens napsal:
Bobe57, myslím, že reálně naladěné 350 a 150+151 na jízdní stupně se strčí do šuplíku, stáhnou z trainsetu a pro zájemce se udělá unreal verze ala pikovláček. s plynulou lineární regulací 0-100% ... stačí takto ajemgude?
ještě bych doporučil zapnout si v MSTS zjednodušené ovládání pro miminka ..... jde to pak ještě snáz ....
?? Já to nevynalezl, jen jsem tehdy drobet upravil jízdní vlastnosti s využitím nápadu kluků ze Slovenska ( jestli se nepletu).
Nevím, nevím, ale mi naladěné mašinky se zjednodušeným ovládáním nefungují - kousne se to nebo padne.
Ajemgud napsal:
Ona se taky ta 151 klávesnicí hrozně ovládá, to řazení jízdních stupňů vymyslel pro MSTS nějakej koumes, to člověku upadne ruka, při rozjezdu, výběhu, brzdění, rozjezdu....
Ahoj,musím reagovat na to že jak jsi psal že si to fíra okvedlá rajčákem v reálu tak to je pravda,ale pouze u některých lok. řady 151,protože 150ky to pravda není!!!A u 151čky to je pravda mimo těch co jsou v reklamních nátěrech a myslím že jsem posledně měl i 151 018 a to je taky vyjímka!!!Nevím proč se tady pořád mluví o miminkách a pikovláčkách,já bych Ti přál jet ze 151čkou kterou musíš opravdu kvrdlat do Petrovic a zpět,to je bomba!!!!!!Potom by jsi změnil názor sedět u počítače a jezdit si a nebo v realu!!!!!!Vždyť ta úprava že neovládáš stykače mezikontrolérem se právě dělá pro zjednodušení ovládání a jestli chcete to tady mít pořád tak jak se jezdilo do rychlosti 120 km/h tak prosím,jen kvrdlejte!!!Protože dřív to stačilo,ale teď bohužel ne.Toď můj názor.Samozřejmě v MSTS nejde vše,mě by se tam taky ty stupně líbili ovládat tak jak to je ve skutečnosti,opřu se o rajčák a v dané rychlosti mi tam skočí příslušný stupeň a ne znova od nuly,ale v MSTS je všechno jinak a bohužel do toho mluvit nemůžu.Ahoj Radek.

Dobrý den.Nejde odkaz na aktivity BP na vašich stránkách.Chtěl sem si stáhnout IC 580.

Aha tak to jsem tě špatně pochopil.Ale tak asi všem dojde ,že je to ta aktivita,která je v novinkách první ne?

Zdravim.
Dávám Vám možnost si vybrat,jakou aktivitu si přejete.Dávám na výběr z několika atraktivních dálkových rychlíků:
R208 Vltava
R200Silesia
R224Šírava
R422Cassovia
R420Excelsior
Tak napište zde své názory.Zatím jsem nerozhodnut.Váhám mezi Silesií,Excelsiorem a Cassovií ale dám vybrat i Vám mezi ostatními.

Cassovia je psána sudá tzn.422=Košice-Praha.Jo a nebylo by omezení 100 km/h.Použil bych OBB DDm místo českého vozu.

Back
Nahoře