Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
alcapone napsal:A jak to mám udělat, když se mě jednotka zastaví předníma dveřma mimo porón, je to jak u žabotlamy tak u elefantu. MSTS bere první vůz jako mašinu, né jako vagón. Použiju tvůj con, přidám k němu S4 a přejmenuji, aby se to nemíchalo.
alcapone napsal:A jak to mám udělat, když se mě jednotka zastaví předníma dveřma mimo porón, je to jak u žabotlamy tak u elefantu. MSTS bere první vůz jako mašinu, né jako vagón. Použiju tvůj con, přidám k němu S4 a přejmenuji, aby se to nemíchalo.
omluvám se,jak jsme zde už psal prostě mi nefungujetlačítko upravit traffic pořád ho mačkám a nicKank napsal:Co to znamená nejde? Pokud se vše správně nastaví, není důvod pro nefunkčnost trafficu (zvlášť pokud ti traffic u 1. act běhal). Lehký popis problému by neuškodil, neboť z ničeho nemůžu věštit jádro problému....
klimi napsal:omluvám se,jak jsme zde už psal prostě mi nefungujetlačítko upravit traffic pořád ho mačkám a nicKank napsal:Co to znamená nejde? Pokud se vše správně nastaví, není důvod pro nefunkčnost trafficu (zvlášť pokud ti traffic u 1. act běhal). Lehký popis problému by neuškodil, neboť z ničeho nemůžu věštit jádro problému....