Mě se na ní přidává výkon dobře. Možná máš nastvený soubor jiný cvf soubor.klimi napsal:Sakra na Ostravanovy jede 151.Tu nemám rád,protžoe se u ní strašně pomalu přidává výkon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mě se na ní přidává výkon dobře. Možná máš nastvený soubor jiný cvf soubor.klimi napsal:Sakra na Ostravanovy jede 151.Tu nemám rád,protžoe se u ní strašně pomalu přidává výkon.
Mě to dělá i u 151 a 350 ale 150 je v pohodě.U tý 151 se mi to přidává po 1-2 % výkonu.Jinak cvf nevim jak mám nastavený ale mám Trainset z DVD od Zbyňka.Ondra.H napsal:Mě se na ní přidává výkon dobře. Možná máš nastvený soubor jiný cvf soubor.klimi napsal:Sakra na Ostravanovy jede 151.Tu nemám rád,protžoe se u ní strašně pomalu přidává výkon.
Tak si tu 151 stáhni znova mě to u ní taky dělalo a stáhl jsem ji znova a už se mi výkon přidává rychle.klimi napsal:Mě to dělá i u 151 a 350 ale 150 je v pohodě.U tý 151 se mi to přidává po 1-2 % výkonu.Jinak cvf nevim jak mám nastavený ale mám Trainset z DVD od Zbyňka.Ondra.H napsal:Mě se na ní přidává výkon dobře. Možná máš nastvený soubor jiný cvf soubor.klimi napsal:Sakra na Ostravanovy jede 151.Tu nemám rád,protžoe se u ní strašně pomalu přidává výkon.
klimi napsal:Už to jede.
Mě to jde,ale pouze pod Internet explorelem.Pod Mozillou mi to nejdeyale u sestry na Mozille to chodí.Kouknu na to.Boby napsal:klimi napsal:Už to jede.
Jak komu, mě teda ne. Zkusím chvilku počkat.
klimi napsal:Mě to jde,ale pouze pod Internet explorelem.Pod Mozillou mi to nejdeyale u sestry na Mozille to chodí.Kouknu na to.Boby napsal:klimi napsal:Už to jede.
Jak komu, mě teda ne. Zkusím chvilku počkat.
klimi napsal:JEště prosim.Pošlete mi někdo soubor Bee 20-70 511.wag? On mi nějak zmizel a ani va rachivu v trainsetu neni.Díks
No.Já nevim ale tu chybu asi způsobil ten tvůj consist.Podíval jsem se co jsi mi to poslal a on to byl consist Ostravanu místo PendolinaJiří napsal:klimi napsal:JEště prosim.Pošlete mi někdo soubor Bee 20-70 511.wag? On mi nějak zmizel a ani va rachivu v trainsetu neni.Díks
No problem. Stačí se podívat na http://www.train-sim.cz a jak je odkaz CD_BEE tak si pak stáhni ten Model osobního vozu ČD Bee 20-70 511-0
Vyber si,jestli chceš stahovat model s texturama 512 nebo 1024 a pak si vyber chování modelu buď na 80 cm nebo na 30 cm a také jestli používáš MSTS BIN.
P.S. Proč Zbyněk Šemora tento model nedal do svého trainsetu,ikdyž je vyladěn na oněch 30 cm ? Proč ?![]()
klimi napsal:No.Já nevim ale tu chybu asi způsobil ten tvůj consist.Podíval jsem se co jsi mi to poslal a on to byl consist Ostravanu místo PendolinaJiří napsal:klimi napsal:JEště prosim.Pošlete mi někdo soubor Bee 20-70 511.wag? On mi nějak zmizel a ani va rachivu v trainsetu neni.Díks
No problem. Stačí se podívat na http://www.train-sim.cz a jak je odkaz CD_BEE tak si pak stáhni ten Model osobního vozu ČD Bee 20-70 511-0
Vyber si,jestli chceš stahovat model s texturama 512 nebo 1024 a pak si vyber chování modelu buď na 80 cm nebo na 30 cm a také jestli používáš MSTS BIN.
P.S. Proč Zbyněk Šemora tento model nedal do svého trainsetu,ikdyž je vyladěn na oněch 30 cm ? Proč ?![]()
Když jsem ho tam měl tak mi toházelo chybu s Bee,ale jakmile jsem ho dal pryč tak už to chybu nedělá.
No je to možný,protože já jsem si nainstaloval update trainsetu 1a2 a až pak jsem si vzpomněl že u binu 1.6 byli úpravy 242 a musel jsem si je stáhnout.Poraď mi jak to mám opravit ať to je z krku.Šnek napsal:Ahoj u Os 4610 Břeclav-Brno,nemáš tam ještě staré neupravované eng soubory u Plecháčů?Hází mi to chybu.
klimi napsal:No je to možný,protože já jsem si nainstaloval update trainsetu 1a2 a až pak jsem si vzpomněl že u binu 1.6 byli úpravy 242 a musel jsem si je stáhnout.Poraď mi jak to mám opravit ať to je z krku.Šnek napsal:Ahoj u Os 4610 Břeclav-Brno,nemáš tam ještě staré neupravované eng soubory u Plecháčů?Hází mi to chybu.
No právě jsem potřeboval AEE na nějakej rychlík(devim přesně číslo nechci koukat).alcapone napsal:CD Bee nepoužívej, místo toho dej CD Beel, to samé u Aee dej Aeel.
Bez l jsou stará značení, že Jiří.
Já jsem si objednávál,když byla verze trati 73,ale výše jsem napsal co a jak.Už to mám nainstalovaný.alcapone napsal:klimi napsal:No je to možný,protože já jsem si nainstaloval update trainsetu 1a2 a až pak jsem si vzpomněl že u binu 1.6 byli úpravy 242 a musel jsem si je stáhnout.Poraď mi jak to mám opravit ať to je z krku.Šnek napsal:Ahoj u Os 4610 Břeclav-Brno,nemáš tam ještě staré neupravované eng soubory u Plecháčů?Hází mi to chybu.
Klimi, jak staré máš DVD od Zbiňka, podle toho to vypadá, že dost staré, musíš mít nainstalovaný i dva updaty trainsetu, jsou u Zbiňka.