Aktivity-Klimi

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku
klimi napsal:
alcapone napsal:
CD Bee nepoužívej, místo toho dej CD Beel, to samé u Aee dej Aeel.
Bez l jsou stará značení, že Jiří.
No právě jsem potřeboval AEE na nějakej rychlík(devim přesně číslo nechci koukat).

Jsou to stejné vagóny, nekde na foru to je napsaný.

alcapone napsal:
klimi napsal:
alcapone napsal:
No právě jsem potřeboval AEE na nějakej rychlík(devim přesně číslo nechci koukat).

Jsou to stejné vagóny, nekde na foru to je napsaný.
Už je to vyřesšený.Ještě mi řekni k čemu je přechodný bod.Nějak jsme na to nekapnul :wink:

Ukol, který máš udělat dle místa, kde se nacházíš. Doufám. Jinak to sliším poprvé.

Potřebuju jednoho fíru,který má 321 a pomůže mi testovat Ostravana.Už je hotov a jdu si ho projet a opravím chyby.

alcapone napsal:

Tak mi vysvětli,proč se to dá stáhnout z těch stránek,kterou provozuje Ppoollll? Navíc je to novější model,a splňuje předpoklady pro MSTS BIN. Takže zas také staré označení to není. :wink:

B/Aee-Starší vozy.Špalkové brzdy.Max 140km/h
A/Beel-Novější vozy.Vysouvací dveře.Max 160 km/h.

klimi napsal:

Zajímavé,ale na zelpage je řazení vlaku a jestli chcu mít reálně sestavený Ostravan,tak tam musím mít vozy BEE nikoliv BEEL.
http://www.zelpage.cz/razeni.php?vlak=580&sprava=cd&zeme=cr

Na Ppoollllových stránkách je přesně uvedeno.Označení vozů po rekonstrukci bylo Beel. Od roku 2001 byly tyto vozy přeznačeny na Bee. Maximální povolená rychlost vozu je 160 km/h.

Naposled editoval moderátor:
klimi napsal:
Jiří napsal:
klimi napsal:

Zajímavé,ale na zelpage je řazení vlaku a jestli chcu mít reálně sestavený Ostravan,tak tam musím mít vozy BEE nikoliv BEEL.
JEnže tak je to udělané a holt si zvikni nebo si to předělej. :mad: :mad: Já už jsem si zvikl a porblémy s tím nemám.

Koneckonců není přece problém si pak takovou aktivitu upravit. Jestli mi chybí modely Bee a mám jen model Beel, tak s to upravím sám v ConBuilderu a je pokoj. Já tedy radši budu používat ( v soupravě Ostravan ) vozy Bee. 8)

Jiří napsal:
klimi napsal:
Jiří napsal:
klimi napsal:

JEnže tak je to udělané a holt si zvikni nebo si to předělej. :mad: :mad: Já už jsem si zvikl a porblémy s tím nemám.

Koneckonců není přece problém si pak takovou aktivitu upravit. Jestli mi chybí modely Bee a mám jen model Beel, tak s to upravím sám v ConBuilderu a je pokoj. Já tedy radši budu používat ( v soupravě Ostravan ) vozy Bee. 8)
No Bee si použí jako ve skutečnosti ale Beel jako v MSTS.ALe tohle si jdi řešit jinam.Tohle vlákno je o aktivitách :mad: :mad:

klimi - proč se rozčiluješ? Pokud chceš mít reálné současné řazení tak bys měl také používat odpovídající modely a jejich skiny. Teda pokud existují. A to označení na mém webu je uvedeno do správných souvislostí aby jste se v tom vyznali. A že ty do toho pleteš co bylo dříve či později uděláno v MSTS je jen tvůj problém a nikoliv Jiřího. Takže když se chceš s někým dohadovat o označení vozů a jejich skinů tak se v tom nejdříve zorientuj sám a pak se teprve začni dohadovat.
V reálu se okolo roku 2000 měnilo označení vozů. V mnoha případech šlo jen o kosmetické změny v popisech/označeních což je i případ těch Aeel -> Aee a Beel -> Bee vozů. A je jen na autorovi úkolu do jakého období ho usadí. A pokud je zdatnější tak k tomu zvolí i odpovídající vozy/skiny.

Popripade si ich moze pre osobne ucely aj mnemotechnicky pomenovat ...
pouziva sa kadeco napr. pre Beel /obdobne Aeel/ sa pouziva Bee(lex),

Bee_160RIC, Bee_MOVO, Bee_Plzen, Bee_70, Bee_Praha, ...

Pre Bee potom Bee_140, Bee(neRIC), Bee_38, Bee_Velenice, Bee_ZOS, Bee_Brno, ...

Vyber je bohaty ...

Ppoollll napsal:
klimi - proč se rozčiluješ? Pokud chceš mít reálné současné řazení tak bys měl také používat odpovídající modely a jejich skiny. Teda pokud existují. A to označení na mém webu je uvedeno do správných souvislostí aby jste se v tom vyznali. A že ty do toho pleteš co bylo dříve či později uděláno v MSTS je jen tvůj problém a nikoliv Jiřího. Takže když se chceš s někým dohadovat o označení vozů a jejich skinů tak se v tom nejdříve zorientuj sám a pak se teprve začni dohadovat.
V reálu se okolo roku 2000 měnilo označení vozů. V mnoha případech šlo jen o kosmetické změny v popisech/označeních což je i případ těch Aeel -> Aee a Beel -> Bee vozů. A je jen na autorovi úkolu do jakého období ho usadí. A pokud je zdatnější tak k tomu zvolí i odpovídající vozy/skiny.
Ja vim,že v Ostravanovi jezdí vozy Bee(v MSTS Beel).Ukončeme tyto hádky.

Všechny zdravím.
Jelikož jsem teprve začátečník/můj sen je vlastní aktivita,ale mam trošku strach/nastal mi problem když jsem si stahl aktivitu Břeclav-Brno.Od pana Zbyňka mám poslední verzi BP 75.1 Při rozbalení aktivity a nasledném spuštění hry mi to hlásí chyba při čtení souboru vozidel cd_242/242269 eng,cd_242/242202 eng a další.Hra se ani nerozjede.Skouším se dostat i do Editors-Tools ale taky to nejde.Dá se stím něco udělat nebo musím hru nainstalovat znova.Mockrát děkuji za odpověď.

fofrovanka napsal:
Všechny zdravím.
Jelikož jsem teprve začátečník/můj sen je vlastní aktivita,ale mam trošku strach/nastal mi problem když jsem si stahl aktivitu Břeclav-Brno.Od pana Zbyňka mám poslední verzi BP 75.1 Při rozbalení aktivity a nasledném spuštění hry mi to hlásí chyba při čtení souboru vozidel cd_242/242269 eng,cd_242/242202 eng a další.Hra se ani nerozjede.Skouším se dostat i do Editors-Tools ale taky to nejde.Dá se stím něco udělat nebo musím hru nainstalovat znova.Mockrát děkuji za odpověď.
Stáhni si lokomotivu 242,pak by to mělo jít.

Další možností je projít si consisty příslušející k aktivite (začínající kl-), otevřít v poznámkovém bloku a záznamy 242269 opravit na cd_242269.

Tak si hru instaluji znova.Jenom se zeptám jestli jsem aktivitu instaloval správně.Z dvd Bratislava-Praha jsem si kopíroval registr_fix.exe do složky kde mám MSTS pak jsem si stáhl aktivitu a pak na ní klikl toť vše.Je to tak správně?

Back
Nahoře