Aktivity-Klimi

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku
Ano správně a aktivita používá ještě staré značení engu, tak jedině otevřít v conb. a tam kde je u názvu černé poličko, smáznež a nahradíš dle toho co máš nainstalované.

Já vim.Já jsem to popletl.Takže mě jako výrobce aktivity stačí otevřít si conbuilder změnit plecháče,uložit a zabalit?

Ty, jako výrobce aktivity, by si měl mít trainset, podle p. Šemory, kde se eng stroje 242.269 jmenuje cd242269.eng, pak tohodle plecháče vložit do aktivity a zabalit. Mám poslední verzi BP 75.1 a tuhle lokomotivu už jsem v consistech upravovoval několikrát...

Já vim.Já jsem to poplet a špatně nainstaloval aktualizaci TBP.Zítra dám na stránky opravu.Pak sem napíšu.

V minulém příspěvku jsem zapomněl na podtržítko, takže správný tvar toho engu je cd_242269.eng a příslušný údaj v *.con souboru je "cd_242269". :wink:

Díky moc chlapi za pomoc.Tak všem přeji veselého silvestra,pořádně to oslavte

Chci se zeptat,jestli se považuje za porušení autorských práv zařazení consistu jineho člověka.Ja například dávám do aktivity consist RTE.

klimi napsal:
Chci se zeptat,jestli se považuje za porušení autorských práv zařazení consistu jineho člověka.Ja například dávám do aktivity consist RTE.

Tak to snad ne. :) Pro klid duše můžeš v aktivitě uvést, že podobnost souprav je čistě náhodná. :twisted:

Tak u mě je další aktivita.Velký dík patří alcaponemu.Jakožto zkušený aktivitář mi pomohl s testama a upravil aktivitu,aby byla co nejstabilnější.Díky

Ahoj,chtěl jsem si jí projet,ale musel jsem si ještě do Trainsetu doplnit RTE Expres a ještě mi chybí vagon
Trainset/DB_DZugAbtei/1Klblau/DZug1KlKblau.wag
a ten nevím kde hledat.

Šnek napsal:
Ahoj,chtěl jsem si jí projet,ale musel jsem si ještě do Trainsetu doplnit RTE Expres a ještě mi chybí vagon
Trainset/DB_DZugAbtei/1Klblau/DZug1KlKblau.wag
a ten nevím kde hledat.
Jej já jsem to nedoplnil.Ten je myslim také v RTE.Ještě si musíte stáhnout 043+943 u Vrbama http://www.vrbam.ic.cz/msts

Zdravim.Projel jsem si úsek 2.dílu Ostravana na trati BP a nestačil jsem se divit.Z Olomouce do České Třebové jsem do ČT dojel o 15 minut dřív :eek: :eek: A to jsem jel přesně podle limitu.Je to jenom u mě nebo je to i u Vás?Je tu někdo zkušenější,kdo by mi mohl poradit jak tento čas vyplnit nějakou mimořádností?Dík.

Naposled editoval moderátor:
Podotýkám,že v úseku Olomouc-CT jsou i ve skutečnosti volné jízdní doby
kvůli výlukám.15 minut je ale docela dost.

Šnek napsal:
No tak ja udělám mimořádné zastavení v Zábřehu např.:objednanej dětský tábor a pak tam dám nějakou tu výluku :wink:

No vidíš,ale musel jsem smazat v consistu ten RTExpres,pořád to po mě chtělo wag soubor jak už jsem psal dřív

klimi napsal:
Šnek napsal:
No tak ja udělám mimořádné zastavení v Zábřehu např.:objednanej dětský tábor a pak tam dám nějakou tu výluku :wink:
Ty jízdní doby jsou volné mezi Olomoucí a Zábřehem, úsek Zábřeh - Č. Třebová je O.K.

Back
Nahoře