Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
klimi napsal:Chci se zeptat,jestli se považuje za porušení autorských práv zařazení consistu jineho člověka.Ja například dávám do aktivity consist RTE.
Jej já jsem to nedoplnil.Ten je myslim také v RTE.Ještě si musíte stáhnout 043+943 u Vrbama http://www.vrbam.ic.cz/mstsŠnek napsal:Ahoj,chtěl jsem si jí projet,ale musel jsem si ještě do Trainsetu doplnit RTE Expres a ještě mi chybí vagon
Trainset/DB_DZugAbtei/1Klblau/DZug1KlKblau.wag
a ten nevím kde hledat.
No tak ja udělám mimořádné zastavení v Zábřehu např.Šnek napsal:Podotýkám,že v úseku Olomouc-CT jsou i ve skutečnosti volné jízdní doby
kvůli výlukám.15 minut je ale docela dost.
To je divný mě to šlo a nic mi to nepsal :?Šnek napsal:No vidíš,ale musel jsem smazat v consistu ten RTExpres,pořád to po mě chtělo wag soubor jak už jsem psal dřív
Ty jízdní doby jsou volné mezi Olomoucí a Zábřehem, úsek Zábřeh - Č. Třebová je O.K.klimi napsal:No tak ja udělám mimořádné zastavení v Zábřehu např.Šnek napsal:Podotýkám,že v úseku Olomouc-CT jsou i ve skutečnosti volné jízdní doby
kvůli výlukám.15 minut je ale docela dost.bjednanej dětský tábor a pak tam dám nějakou tu výluku
![]()