Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
RTExpres Ti přece musí vyhazovat chyby, protože kdyby jsi sledoval zprávy, tak ČD tento Petrův soukromý expres sabotovaly. A proti provozování těchto vlaků alespoň v MSTS, ČD nasadily rušičky a proto žádnému uživateli tyto vlaky fungovat nemohou. A jestli někomu fungují, asi mají nějaký crack nebo proti ČD poslali nějaký virus.Šnek napsal:No vidíš,ale musel jsem smazat v consistu ten RTExpres,pořád to po mě chtělo wag soubor jak už jsem psal dřív
Cože???Mě RTE normálně běhá a nic takového jsem nedělal.Zbyněk Šemora napsal:RTExpres Ti přece musí vyhazovat chyby, protože kdyby jsi sledoval zprávy, tak ČD tento Petrův soukromý expres sabotovaly. A proti provozování těchto vlaků alespoň v MSTS, ČD nasadily rušičky a proto žádnému uživateli tyto vlaky fungovat nemohou. A jestli někomu fungují, asi mají nějaký crack nebo proti ČD poslali nějaký virus.Šnek napsal:No vidíš,ale musel jsem smazat v consistu ten RTExpres,pořád to po mě chtělo wag soubor jak už jsem psal dřív
To měl být silvestrovský vtip, když bavič Jiří absolutně zklamal. Jenomže on to asi na povel neumí. To čemu jsme se smáli vždy myslel vážně.klimi napsal:Cože???Mě RTE normálně běhá a nic takového jsem nedělal.Zbyněk Šemora napsal:RTExpres Ti přece musí vyhazovat chyby, protože kdyby jsi sledoval zprávy, tak ČD tento Petrův soukromý expres sabotovaly. A proti provozování těchto vlaků alespoň v MSTS, ČD nasadily rušičky a proto žádnému uživateli tyto vlaky fungovat nemohou. A jestli někomu fungují, asi mají nějaký crack nebo proti ČD poslali nějaký virus.Šnek napsal:No vidíš,ale musel jsem smazat v consistu ten RTExpres,pořád to po mě chtělo wag soubor jak už jsem psal dřív
Zbyněk Šemora napsal:To měl být silvestrovský vtip, když bavič Jiří absolutně zklamal. Jenomže on to asi na povel neumí. To čemu jsme se smáli vždy myslel vážně.klimi napsal:Cože???Mě RTE normálně běhá a nic takového jsem nedělal.Zbyněk Šemora napsal:RTExpres Ti přece musí vyhazovat chyby, protože kdyby jsi sledoval zprávy, tak ČD tento Petrův soukromý expres sabotovaly. A proti provozování těchto vlaků alespoň v MSTS, ČD nasadily rušičky a proto žádnému uživateli tyto vlaky fungovat nemohou. A jestli někomu fungují, asi mají nějaký crack nebo proti ČD poslali nějaký virus.Šnek napsal:No vidíš,ale musel jsem smazat v consistu ten RTExpres,pořád to po mě chtělo wag soubor jak už jsem psal dřív
Samozrejme že jazdia na jednosmernú prúd, však majú v skrini usmerňovače a trakčné motory sú na jednosmerný prúd.151-tka napsal:Odjel jsem aktivitu ic580 a líbíla se mi trafic slušný skoro jsem se nenudil, ale zartazila mě jedna věc a to lokomotivy 230 a 242 ty přece nejezdí na jednosměrný proud.
To nebulus : No tak si ji v reálu domluv přistavení 242 nebo 230 pod ss napájecí soustavu a zvedni sběrač .... to bude zase silvester .... to myslíš opravdu vážně, že to bereš podle toho, jaký se používá trakční motor? Moc jsi slavil....doporučuji vyprošťovák a jít se vyspat....nebulus napsal:Samozrejme že jazdia na jednosmernú prúd, však majú v skrini usmerňovače a trakčné motory sú na jednosmerný prúd.151-tka napsal:Odjel jsem aktivitu ic580 a líbíla se mi trafic slušný skoro jsem se nenudil, ale zartazila mě jedna věc a to lokomotivy 230 a 242 ty přece nejezdí na jednosměrný proud.
Nepísal som čo si ťahajú z troleja , ale čo tečie do motorov a to je to podstatnéMartens napsal:To nebulus : No tak si ji v reálu domluv přistavení 242 nebo 230 pod ss napájecí soustavu a zvedni sběrač .... to bude zase silvester .... to myslíš opravdu vážně, že to bereš podle toho, jaký se používá trakční motor? Moc jsi slavil....doporučuji vyprošťovák a jít se vyspat....nebulus napsal:Samozrejme že jazdia na jednosmernú prúd, však majú v skrini usmerňovače a trakčné motory sú na jednosmerný prúd.151-tka napsal:Odjel jsem aktivitu ic580 a líbíla se mi trafic slušný skoro jsem se nenudil, ale zartazila mě jedna věc a to lokomotivy 230 a 242 ty přece nejezdí na jednosměrný proud.
Cože??Dyt tam žádná 230 a 242 neni pošli mi jmeno consistu a opravim to.151-tka napsal:Odjel jsem aktivitu ic580 a líbíla se mi trafic slušný skoro jsem se nenudil, ale zartazila mě jedna věc a to lokomotivy 230 a 242 ty přece nejezdí na jednosměrný proud.
Aha, takže na slovensku se od 1.1.2007 druh trakce rozlišuje podle toho, co teče do motorů? No ještě že jezdím po slovensku gumokolem....nebulus napsal:Nepísal som čo si ťahajú z troleja , ale čo tečie do motorov a to je to podstatnéMartens napsal:To nebulus : No tak si ji v reálu domluv přistavení 242 nebo 230 pod ss napájecí soustavu a zvedni sběrač .... to bude zase silvester .... to myslíš opravdu vážně, že to bereš podle toho, jaký se používá trakční motor? Moc jsi slavil....doporučuji vyprošťovák a jít se vyspat....nebulus napsal:Samozrejme že jazdia na jednosmernú prúd, však majú v skrini usmerňovače a trakčné motory sú na jednosmerný prúd.151-tka napsal:Odjel jsem aktivitu ic580 a líbíla se mi trafic slušný skoro jsem se nenudil, ale zartazila mě jedna věc a to lokomotivy 230 a 242 ty přece nejezdí na jednosměrný proud.. A mimochodom mal som len 2 deci vareného vína, nakoľko som musel držať servisnú pohotovosť....
![]()
klimi napsal:Chystám se udělat takový balík aktivit se zvláštními jízdami parních nebo motorovích vlaků.Určitě bych chtěl udělat parní rychlík Brno-Praha.Pár krátkých tratí jako Šakvice-Hustopeče (musím zajet pro Zbyňka)Pardubice-HK,Choceň-Hk,Poříčany-Nymburk,Brno-Břeclav.Co vy na to??
Asi jsem fakt tak blbej a nějak jsem tomu uvěřilBoby napsal:klimi napsal:Chystám se udělat takový balík aktivit se zvláštními jízdami parních nebo motorovích vlaků.Určitě bych chtěl udělat parní rychlík Brno-Praha.Pár krátkých tratí jako Šakvice-Hustopeče (musím zajet pro Zbyňka)Pardubice-HK,Choceň-Hk,Poříčany-Nymburk,Brno-Břeclav.Co vy na to??
Proč ne? Když na to máš náladu a čas tak se do toho dej. Já mám páru i motory rád.
PS: To jsi fakt na to Zbyňkovi skočil, nebo si děláš srandu?![]()
![]()
![]()
151-tka napsal:Odjel jsem aktivitu ic580 a líbíla se mi trafic slušný skoro jsem se nenudil, ale zartazila mě jedna věc a to lokomotivy 230 a 242 ty přece nejezdí na jednosměrný proud.
Četl jsem to v atlasu lokomotiv,ale je pravda že je z rokuk 2000alcapone napsal:151-tka napsal:Odjel jsem aktivitu ic580 a líbíla se mi trafic slušný skoro jsem se nenudil, ale zartazila mě jedna věc a to lokomotivy 230 a 242 ty přece nejezdí na jednosměrný proud.
Chlape, měl jsem tu aktivitu v rukouch a žádná 230 a 242 tam nebyla, nepleťeš si to s jinou aktivitou, hned bych Klimiho upozornil. Možná ta sloveská 131 v Ostravě, ale i ta snad občas může zajet i do čech.
Jestli si náhodou nestáhl Os 4604alcapone napsal:151-tka napsal:Odjel jsem aktivitu ic580 a líbíla se mi trafic slušný skoro jsem se nenudil, ale zartazila mě jedna věc a to lokomotivy 230 a 242 ty přece nejezdí na jednosměrný proud.
Chlape, měl jsem tu aktivitu v rukouch a žádná 230 a 242 tam nebyla, nepleťeš si to s jinou aktivitou, hned bych Klimiho upozornil. Možná ta sloveská 131 v Ostravě, ale i ta snad občas může zajet i do čech.