Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Takže jsi dojel bezproblémů?Stan napsal:Já jsem neměl s Fatrou žádné problémy.Kdybych neměl jezdit aktivity,kde nemusím měnit vozidla,tak by zůstalo méně než 10%.Navíc autor seznam přiložen měl,tak nechápu poznámku Zbyňka Šemory.Stan
Divný.Verze binu je jaká?MichailusB napsal:Pani, zjavne nebol pochopeny moj problem... vozidla mam stiahnute vsetky podla prilozeneho zoznamu, ale aj napriek tomu mi vypisuje, ze BDshmee nevie najst. Ked urobim zmenu tohto vozna v loose consist na iny vozen, pise, ze ten iny vozen nevie najst. Ked vymenim Apeer na Aeer (kedze Fatra vacsinou jazdi s Aeer, aspon co mam odpozorovane), tak mi chybovu hlasku nevyhadzuje. Vyhadzuje mi len chybovu hlasku v pripade vozna BDshmee (resp tej casti supravy, kde ma ten vozen byt, nech tam dam cokolvek, aj spravny BDshmee zo stranok, na ktore odkazuje klimi) Toto je moj problem... nie to, ze neviem najst model podla prilozeneho zoznamu. :salut:
klimi napsal:Divný.Verze binu je jaká?MichailusB napsal:Pani, zjavne nebol pochopeny moj problem... vozidla mam stiahnute vsetky podla prilozeneho zoznamu, ale aj napriek tomu mi vypisuje, ze BDshmee nevie najst. Ked urobim zmenu tohto vozna v loose consist na iny vozen, pise, ze ten iny vozen nevie najst. Ked vymenim Apeer na Aeer (kedze Fatra vacsinou jazdi s Aeer, aspon co mam odpozorovane), tak mi chybovu hlasku nevyhadzuje. Vyhadzuje mi len chybovu hlasku v pripade vozna BDshmee (resp tej casti supravy, kde ma ten vozen byt, nech tam dam cokolvek, aj spravny BDshmee zo stranok, na ktore odkazuje klimi) Toto je moj problem... nie to, ze neviem najst model podla prilozeneho zoznamu. :salut:
Zdravim.Tak jsem to tedy také projel a stalo se mi to totéž.Vůbec nevím,jak to napravit.LUBOS BALUS napsal:Zdravím.Stáhl sem si Ex 127 opravený a když přeskočím na HN do spořitelny tak nechce vůbec uvolnit brzdy na pravém budíku a nejede.Přitom ve volné jízdě jede normálně.A ještě když připojím 111ku na ONJ tak skončím asi někde na druhém konci s celou soupravou.Až nějak na popáté se mi připojení podaří. Luboš.
Pravděpodobně je v .eng ( snad všech krom 731 - u té jsem na to dávno upozorňoval a Zbyněk to v ní opravil ) nastaveno:Kontra napsal:Podle mého názoru se jedná o záhadnou chybu v nastavení eng, protože když se podíváte na diagnostiku brzd pod F5 uvidíte že i ta nečinná 151018 (co táhnete na Onj na konci Sv29224) zůstane zabrzděná. Hned mi přišlo divné že mám žehličku na samé mezi adheze a ona mi jede sotva 50km/h...
A kurňa.Kde se to tam vzalo?Tak to si snad upravit umíte.Teď se chci věnovat dalšímu díluKontra napsal:Jsme rádi, že autor nápaditou aktivitu "127" nehodil do šuplíku a přepracoval do hratelné formy, ale koukněte se trochu na svůj trainset, objevují se chyby typu "...následující soubor nebyl nalezen! Soubor: 'cd_750\cd_751093.ENG' Chápu že je zde poznámka "není dle trainsetu BP", ale přece jen mít Bertu v brejlákovském adresáři...![]()
Ahoj.Jasně,že by to mělo uplně jinej průběh,ale nechtěl jsem to moc protahovatDan J. napsal:Klimi zdravím, i já jsem projel onu aktivitu, nechci prozrazovat scénář, dobrej nápad, už jsem kdysi o něčem takovým taky uvažovall, ale uvidíš, že se určo ozve nějakej fíra který bude mít výhrady.Taková událost by měla ve skutečnosti úplně jiný průběh. Nemohu to tu rezepisovat, poněvač bych prozradil co se vlastně v akt. děje. Jak jsem ale psal nápad zajímavý a ještě to tu nebylo.
![]()
![]()
S pozdravem Dan.
Díky za pochvalu.Tak jsem právě projel aktivitu Os4876....musim uznat, že nápad s onou událostí byl FAKT HUSTEJ![]()
skvělá aktivita, i trafic v Jihlavě jsem stihl :salut: