Kto hra aktivity???

Hravas aktivity pre MSTS???

• Ano, zahram si takmer kazdu novu aktivitu - na autorovi, trati a type vlaku mi nezalezi.

Hlasů: 1 25.0%
  • Hravam aktivity iba od znamych a dobrych autorov, pretoze su zarucene kvalitne.

Hlasů: 0 0.0%
  • Aktivitu si vyberam podla trate, pre ktoru je urobena.

Hlasů: 1 25.0%
  • Aktivitu si vyberam podla typu vlaku.

Hlasů: 2 50.0%
  • Na hranie aktivit mi cas nezostava.

Hlasů: 0 0.0%

• Hlasovalo členů
    4

Ivan.ps

Hradlař
Zdravim. Ako vidim, tak v poslednom case sa v MSTS rozbehlo zopar novych projektov so stavbou novych trati, atd... a stale vacsia cast ludi robi nieco uzitocne pre MSTS - stavia trate, modeluje, ladi modely atd... a na hranie aktivit im uz cas asi ani velmi nezostava.

Preto by ma zaujimalo, kto vlastne hrava este aktivity a podla coho si aktivity, ktore hrava vybera???

PS: Dufam ze nevadi, ze som zalozil nove vlakno, ale zaujimalo by ma aku maju perspektivu aktivity - hlavne aktivity novacikov.

Ivan.ps napsal:
.......... ale zaujimalo by ma aku maju perspektivu aktivity - hlavne aktivity novacikov.

Aktivity nováčků mají perspektivu hlavně v tom, že se na nich tito nováčkové naučí spoustu věcí kolem MSTS, a to je jen dobře. Žádný učený z nebe nespadl, napoprvé nikdo nenapíše aktivitu na několik hodin s vyváženým trafficem a aby se u toho hráč nenudil. Ale zkušenosti jsou k nezaplacení...

Miran napsal:
Ivan.ps napsal:
.......... ale zaujimalo by ma aku maju perspektivu aktivity - hlavne aktivity novacikov.

Aktivity nováčků mají perspektivu hlavně v tom, že se na nich tito nováčkové naučí spoustu věcí kolem MSTS, a to je jen dobře. Žádný učený z nebe nespadl, napoprvé nikdo nenapíše aktivitu na několik hodin s vyváženým trafficem a aby se u toho hráč nenudil. Ale zkušenosti jsou k nezaplacení...

Tak toto mozem len potvrdit. Pred nedavnom som dokoncil ja svoju prvu aktivitu a naozaj som sa naucil vela novych veci - pomaly prichadzam na riesenie roznych krizovani na jednokolajnej trati. A hlavne som zistil, ze za to, ze mi nesli vykrizovat vlaky som si mohol iba ja sam a moje nevedomosti a nie moj AE ako som si myslel :eek:

Chcel by som este podakovat Tomesovi, Pajavlaky a Kebarkovi za pomoc a neocenitelne rady, ktore mi pomohli.

Inak, moju aktivitu preslo zatial niekolko ludi, a vsetci povedali, ze by aktivita mohla ist aj na burzu a ze je celkom dobra a hratelna, takze keby bol niekto ochotny a poskytol priestor na webe, tak by som aktivitu hodil aj na burzu.

Naposled editoval moderátor:
Ivan.ps napsal:
Inak, moju aktivitu preslo zatial niekolko ludi, a vsetci povedali, ze by aktivita mohla ist aj na burzu a ze je celkom dobra a hratelna, takze keby bol niekto ochotny a poskytol priestor na webe, tak by som aktivitu hodil aj na burzu.

No tak ji pošli, já ti ji umístím u sebe, nebo si udělej vlastní stránky. Různých free hostingů je spousta.

Na aktivity čas určitě nemám, ale když si chci relaxovat, tak mám raději kratší aktivity s nějakou častější činností - osobák, posun, páru atp.

Takže aktivity délky 5 a více hodin, kde je jenom 5 zastávek a zbytek se jede na zelenou vlnu s traffice na dvojkolejné trati zásadně v protisměru mne neberou...

Autora aktivity nepreferuji, podstatný je obsah a zpracování aktivity.

Na aktivity tiež nemám moc času, keď už, tak si občas pustím aktivitu na nejakej lokálke. Čo sa týka autorov aktivít, tak už viem u ktorých môžem čakať samé nezmyselné trafic vlaky, zápletky a dopravné situácie. Tak takýmto aktivitám sa radšej vyhýbam.

Back
Nahoře