Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
buď nemůžou nebo nechcou.....zsr napsal:do betatestingu se nikdo moc nehrne...
Ty časy VZ jsou brané z čeho ? 80s to bude mít periodu na vybavení a 40s to bude houkat ! Dej si tam časy max. 20/10.zsr napsal:VigilanceMonitor(
MonitoringDevicePenaltyTimeLimit( 0 )
MonitoringDevicePenaltyTimeLimit ( 90 )
Nadproudovka je stejná jako u mne, ale Pavlovi se umístění v této sekci nelíbí:zsr napsal:VigilanceMonitor(
MonitoringDeviceMonitorTimeLimit( 80 )
MonitoringDeviceAlarmTimeLimit( 40 )
Já budu testovat, až dojedu svou aktivitu. Současně nesmím na nic sáhnout, jinak by se mi nenačetl Load.Martens napsal:buď nemůžou nebo nechcou.....zsr napsal:do betatestingu se nikdo moc nehrne...
Zbyněk Šemora napsal:Já budu testovat, až dojedu svou aktivitu. Současně nesmím na nic sáhnout, jinak by se mi nenačetl Load.Martens napsal:buď nemůžou nebo nechcou.....zsr napsal:do betatestingu se nikdo moc nehrne...
Ohledně VZ, ten jsem jednou vyzkoušel a hned vypnul. Přece jen u posunu se s VZ nejezdí a pokud najíždím na vozy a začne mi to řvát, to je tak o průšvih.
Když podle origo1961, tak tam nemá co dělat ani overspeed ! A neměl by tam být ani do jejího konce existence.zsr napsal:2) 80/40 jsem vzal z Prirucky pro strojvedoucu el. loko I., ktera je o bobine, je to 2. vydani z roku 1961, jeste jednou zkontroluji. mozna se to pozdeji menilo ale zrovna 005 je v originalnim provedeni, takze to vezmu podle ppuvodniho vzoru.
3) resety tam nejsou, protoze jsem se zatim pokusil rozstrelit problem nezavisle nadproudovky a overspeedu a zatim to vypada nadejne. muze to mit ovsem nejake vedlejsi efekty, proto jsem prosil o vyzkouseni
Kebarko napsal:.... Z tohoto pohľadu by podľa mňa stačila takáto penalizácia a nie je potrebné ju predlžovať o ešte ďalších 90 sekúnd......