vozne OeBB

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Ten plošinový vůz najdeš na http://www.trainsim.at.tt/

Hledej v sekci Download>MSTS>Wagen>Güter na straně 24 ... a myslím, že tam někde najdeš i Tadns nebo obdobný typ vozu.

Pro stažení souboru se budeš muset zdarma registrovat.

Naposled editoval moderátor:
vďaka, dreváky by aj boli. Je to ozaj kvalitný model. Ostáva mi ešte Tadns ...

ABmz

Zdravím,
nevěděl by někdo, kde stáhnout model rakouského vozu ABmz (ten šedý), který jezdí na rychlících Wien - Brno a zpět? Našel jsem na trainsim austria, ale tam u toho chybí *.wag, nebo jsem ho nenašel.
Díky
350.009

Re: ABmz

350.009 napsal:
Zdravím,
nevěděl by někdo, kde stáhnout model rakouského vozu ABmz (ten šedý), který jezdí na rychlících Wien - Brno a zpět? Našel jsem na trainsim austria, ale tam u toho chybí *.wag, nebo jsem ho nenašel.
Díky
350.009

Zoberiem .eng z ČD Bmz, rozmery upravím podľa toho, čo je v .sd (plus si to tam nechám v SView zobraziť, či to sedí na 30cm spriahla) kuknem v SView či sedí priemer kolies a nakoniec už to len premenujem, aby to sedelo ...

E499_2002 napsal:
Když mi někdo řeknete, jak vkládat obrázek z mýho pevnýho disku, dám obrázek :)
Už to tu bylo - zařiď si freeweb prostor, nahrej tam obrázek a pak dej na něj link tady.

ÖBB SRmz

Nevíte někdo, kde by se dal sehnat vůz ÖBB SRmz? (disco-vagon, který jezdil u Coca-Cola Music Train s 362.015)
Předem díky za odpověď :wink: .

db_Avmz s předsuvnými dveřmi mám, ale ten co sháním má dveře skládací-viz obrázek

Když to tak vezmu tak by bodla celá flotila x(y)mz se skladačkama a ICE nateru. Toby potom byl Honza Jesenius jak vyšitej

Ahoj všichni, mám prosbičku, byl by někdo ochotný mi poslat mailem vůz OeBB_DDm? Z maďarských stránek se mi nedaří ho stáhnout :roll: amazonak@seznam.cz předem dík :salut:

...už ho mám, tak se stává moje prosbička bezpředmětnou....tímto děkuji banánovi :salut:

Amazon napsal:
Ahoj všichni, mám prosbičku, byl by někdo ochotný mi poslat mailem vůz OeBB_DDm? Z maďarských stránek se mi nedaří ho stáhnout :roll: amazonak@seznam.cz předem dík :salut:
Musíš tam být registrovaný a půjde to v pohodě.

Back
Nahoře