Ladeni E499.0

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna zsr
  • Datum začátku Datum začátku
Robo napsal:
Stiahol som si posledné nastavenia engov na sinuse a som z chovania engi zhrozený. V aktivite sa mi stalo - idem so súpravou a zrazu mi hodnoty Power a Force klesli na 0 a bolo jedno, či dám tomu z percentuálneho hľadiska na kotroléri 1% alebo 100%. V okamihu, ako som pustil klávesu *D* mi proste mašina prestala zaberať. Robí to niekomu ?

Aktivitu som potom uložil a znova načítal a funguje to v poho, ale aj tak.
Chlape a co tak trochu studovat. Reálná loko, pokud tam vše nasypeš Ti udělá to samé. Asi Ti zasáhly nadproudy. Člověče, tady nejsi na Trainzu. Tohle je simulátor skutečné lokomotivy. A pokud se zadaří, bude hůř i jinde. ŽSR díky, konečně se někdo nachytal.
Kdo to ještě neví, nadprou se vybaví pákou reverzu jako na skutečné lokomotivě. :lol:

Robo napsal:
Stiahol som si posledné nastavenia engov na sinuse a som z chovania engi zhrozený. V aktivite sa mi stalo - idem so súpravou a zrazu mi hodnoty Power a Force klesli na 0 a bolo jedno, či dám tomu z percentuálneho hľadiska na kotroléri 1% alebo 100%. V okamihu, ako som pustil klávesu *D* mi proste mašina prestala zaberať. Robí to niekomu ?
Aktivitu som potom uložil a znova načítal a funguje to v poho, ale aj tak.
Překročil jsi monitorovaný parametr. Postupuj podle návodu.

aj som tušil, že to bude mať s týmto súvis, no prekročenie limitu nebolo až tak drastické, ale budiž, človek sa aspoň priučí.

Back
Nahoře