FFEdit

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna AlesB
  • Datum začátku Datum začátku

AlesB

Hradlař
mám malý problém, který bych rád vyřešil. Přes FFEdit si překonvertuju .s soubor z bináru do běžného textu. Upravím názvy .ace a chci to překonvertovat zpět do bináru, ale nejde to.Stále zůstává jako text. Dělá mi to "ZATÍM" jen u jednoho souboru. Máte někdo radu, jak na tuto zradu ? Díky

AlesB napsal:
...Dělá mi to "ZATÍM" jen u jednoho souboru. Máte někdo radu, jak na tuto zradu ? Díky
Toto robieva keď rypneš do súboru, ktorý obsahuje animácie, napr. do modelu parnej lokomotívy.

no ono to nejde zpět do bináru, ikdyž tam nic nezměním. Ale máš pravdu, že tam animace je .......jedná se o elektr. BR 185

AlesB napsal:
mám malý problém, který bych rád vyřešil. Přes FFEdit si překonvertuju .s soubor z bináru do běžného textu. Upravím názvy .ace a chci to překonvertovat zpět do bináru, ale nejde to.Stále zůstává jako text. Dělá mi to "ZATÍM" jen u jednoho souboru. Máte někdo radu, jak na tuto zradu ? Díky

Čím se v tom rejpeš? A uložil jsi to v kódování Unicode?

AlesB napsal:
dělám to v poznámkovém bloku
Mám pocit, že poznámkový blok unicode nepoužíva. Skús to vo wordpade, ale ak si už sejvoval v notepade, môže to už byť posraté. Druhá vec je, že či si otváral hotový *.s súbor nejakého cudzieho autora, alebo si vyexportoval nejaký vzorový zdroják z gmaxu.

Tax napsal:
AlesB napsal:
dělám to v poznámkovém bloku
Mám pocit, že poznámkový blok unicode nepoužíva. Skús to vo wordpade, ale ak si už sejvoval v notepade, môže to už byť posraté. Druhá vec je, že či si otváral hotový *.s súbor nejakého cudzieho autora, alebo si vyexportoval nejaký vzorový zdroják z gmaxu.

Ahoj Taxi, právě že poznámkový blok umí unicode, ničím jiným se v souborech nerejpám. A pokud je to načteno v jiném kódování tak to umí převést na Unicode.

otvíral jsem hotový .s soubor a zjistil jsem, že některé skiny na výše uvedenou loko mají také nezkonvertované .s . Mají to v textu :( (.s má velikost cca 7 MB)

AlesB napsal:
otvíral jsem hotový .s soubor a zjistil jsem, že některé skiny na výše uvedenou loko mají také nezkonvertované .s . Mají to v textu :( (.s má velikost cca 7 MB)

Jo tak tohle jednoduše nezkonvertuješ. Jsou tam asi blbě animace. pokud chceš, tak ten *.s soubor s hotovými úpravami zabal a pošli, já ti ho zkonvertuju, ono to není triviální záležitost.

tak je to už v poho..........naše jsem na netu stejnou loko, u které konverze .s souboru funguje obouma směrama, takže .s zkopíruju z ní, přepíšu si odkazy na .ace a název .s a je to ok. Už jsem to vyzkoušel a funguje to, takže díky za nabídnutou pomoc, ale nebudu muset s tím otravovat.

Naposled editoval moderátor:
Miran napsal:
Ahoj Taxi, právě že poznámkový blok umí unicode, ničím jiným se v souborech nerejpám. A pokud je to načteno v jiném kódování tak to umí převést na Unicode.
No ja doteraz stále používam Wordpad a nemám proti nemu nič také, aby som nepoužíval. Pravdou je, že som zopárkrát editoval súbory aj v notepade, ale to len omylom, keď som cez tcmd otvoril súbor klávesou F4. Ináč myslím, že je lautr jedno, či to človek edituje v notepade alebo wordpade, podstatné je, aby vedel, čo a prečo to vlastne edituje :lol:

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře