Návěstní opakovač

Stav
nelze přidat další příspěvky.

fíííííra

Hradlař
Před chvílí sem si chtěl zajet aktivitu ER 2518 Theben a za žst. Děvínska Nová Ves sem je zřejmě za nějakým vlakem na blok, ale místo toho aby se mi ukázala na NO výstraha tak tam naskočilo rovnou stůj. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti?

PS: jestli to tu už někde je tak ať to moderátoři smažou a napíšou mi odkaz do SZ.

Jo, tak s tímhle problémem jsem se setkal u jiných loko také(touhle moc nejezdím). A problém bude pravděpodobně ve špatně nadefinované(obarvené) textuře návěstního opakovače. Stači modifikovat soubor např. NO.ace v TGATool. Jestli si dobře vspomínám, tak tohle dělá čtvrtý sloupec nahoře. Při jízdě s červeným opakovačem na výstrahu je to nehratelné. Tuhle chybu jsem diagnostikoval asi u tří lokomotiv.

714.018-9 napsal:
Jo, tak s tímhle problémem jsem se setkal u jiných loko také(touhle moc nejezdím). A problém bude pravděpodobně ve špatně nadefinované(obarvené) textuře návěstního opakovače. Stači modifikovat soubor např. NO.ace v TGATool. Jestli si dobře vspomínám, tak tohle dělá čtvrtý sloupec nahoře. Při jízdě s červeným opakovačem na výstrahu je to nehratelné. Tuhle chybu jsem diagnostikoval asi u tří lokomotiv.
U Trainsetu BP jsem dával vše dopořádku, takže není třeba nic malovat. U Karla na Sinus je vše aktuální.

ale s podobnym problemom (nespravne linkovanie navestidiel - nefungujuce predvestenie stavu nasledujuceho) som sa uz stretol viac krat bud na B-P alebo 321. ale spominat si na to, kde vsade... to by bolo na dlho. (tusim typicky to ale bol vjazd na vystrahu, ked na druhom konci stanice som mal na volno)

tucne zvyraznena cast je upravena nech JOHNZ...

jeffer:
Jednu poznamku si neodpustim ... ked uz hovoris, ze je nieco spatne, co ti da prejst si trat a zapisat si CO a KDE je zle ... a potom napisat nie "je to nafigu" ale "toto a toto, tuto a tuto nefunguje jak ma". Prispevok ako tento si mozes rovno strcit za klobuk a nemusel si ho vobec posielat ... ak si pamatas jedno, dve miesta, tak napis aj tie ... skontroluje sa to a povie sa, ci je to chyba alebo ci sa uz MsTS varil vo vlastnej stave a nevedel dopocitat co na to navestidlo ma vlastne hodit ...

S tímhle problémem jsem se setkal kdysi, už dlouho jsem ho neviděl(na českých tratích). Myslím, že to byla 460, ale nejspíš už to bude pradávno opravené a na ty ostatní si už nepamatuju. Skus si tu mašinu stáhnout znovu, možná, že máš nějakou starou verzi. A problém s výstrahou na vjezdu se mi stává, nebo stával(nevím), třeba při průjezdu v Českém Brodě Na náv 0S byla výstraha, přestože na náv S0 bylo volno. na opakovači byla žlutá a ihned po projetí náv 0S blikla zelená. Ale tohle bych asi skutečně připisoval nestíhání MsTS.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře