Kankova dílna

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kank
  • Datum začátku Datum začátku
Ten model je fakt super a duuso,přjed někdy do Berouna,máme jich tam plné nádraží.

Naposled editoval moderátor:
Na web jsem šoupnul několik nejnovějších obrázků dokončeného vozu ČD Uacns. I když teď už by vozy měly mít označení VČS Uacns. Zbývá už jen dodělat LODy, první z nich mám úspěšně za sebou.

Kank:Ten podvozek je nádhera.Já se s tim morduju pod vůz Roos a to tomu nesahá ani po nehet u malíčku u nohy .Nádhera.

Přináším dobré zprávy: Model vozu Uacns je kompletně hotový a funkční i se všemi svými osmi LODy. Vagon dnes prošel posledním testem před vypuštěním do světa, při kterém jsem přišel na jednu chybku - když měla lokomotiva rozsvícená světla, tak se občas náhodně osvětlovala i bočnice vagonu. Polil mě studený pot, naštěstí to šlo odstranit upravením názvů materiálů. Přes víkend jsem udělal koncovky pro obě strany vagonu, které budou vyřešeny jako freighanim. Zbývá už jen dodělat pár souborů a model se může zabalit do archivu. Zanedlouho by tak už mohl začít brousit koleje ve Vašich počítačích. Po jeho dokončení se rozběhnou práce na dalším voze, ke kterému mám díky Davidu Hájkovi vynikající podklady. Pokud by měl v názvu ještě jedno "l", tak se bude jednat o vagon přímo zabíjecí. Můžete hádat o co se bude jednat :)

Kank: Ako vlastne vyzerá ? V minulosti som ho videl na parostroji, ale keď som teraz pozeral do katalógu, nejak som ho nenašiel. Môžem Ťa poprosiť o link ? Vďaka.

Model vozu ČD Uacns nabídnut k downloadu. Dnes se rozběhnou práce na vozu ČD Kils z OOS, s.r.o.

Tak z Kilsu už mám hotový základ pojezdu a polotovar skříně. Screeny hodím až bude propojená skříň s podvozkem. Tam je jeden malý problém, neboť z fotek nevyčtu přechod bočnice x spodek. Dnes jsem se stavil v Libni na nádraží v očekávání, že tam na nějaký Kils narazím (jsou tam k vidění dost často) a nafotím a okouknu spodek vozu. Ke vší smůle ale právě teď v Libni probíhá údržba kolejí a tak jsou glajsny v nákladní části relativně prázdné. Nezbývá než počkat na dokončení úprav v kolejišti, kdy Libeň začne fungovat naplno a objeví se tam tyto vagonky.

Sakryš, škoda, že v nejblišší době nepojedu do Třineckých železáren. Tam jich stojí.

Nevadí, dnes mi jako na zavolanou David Hájek poslal naprosto ideální fotky, takže stavba může bez přestávky pokračovat.

Opět moc pěkné Kanku - a vydrž prosím v tempu, rozličné nákladní vagony jsou potřeba jako sůl, ne všude se vozí jen uhlí :)

Kurnikšopa,jako bych ten vůz už někde viděl. :lol:
Držím pěsti Kanku a kdyby jsi ještě potřeboval nějaké snímky,dej vědět.Jeden exemplář u nás v Oderbergu ještě stojí.
Jestli ho objeví i místní sprejeři,mohli bychom mít i verzi "grafit". :lol:

David

97ff407d2e6d10e717633413ecf1a157.jpg
Ještě není úplně hotový, ale poznáváte ho :D ? Nějaké další obrázky a info jsou u mě na webu.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře