G
Guest
Host
Máte už zkušenosti s tímto programem,je opravdu bezpečný na používání,nepřepisuje nějaké informace v eng a wag souborech či nemodifikuje con soubory ? Co říkáte na tento program,jaké máte s ním zkušenosti ? 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jiří napsal:Máte už zkušenosti s tímto programem,je opravdu bezpečný na používání,nepřepisuje nějaké informace v eng a wag souborech či nemodifikuje con soubory ? Co říkáte na tento program,jaké máte s ním zkušenosti ?![]()
Džordžova čeština je již implementována přímo ve veřejně šířeném programu ( Tchèque - Traduction de George, l'auteur du Patch MSTS Bin )Endi napsal:Ahoj !
Můžete mi, prosím, poradit, kde se dá stáhnout program Convoi v češtině?
Děkuji předem za pomoc.
V Convoi klikni v seznamu vozidel na název pravým tlačítkem a buď se ti ukáže obrázek (pokud je v adresáři s modelem soubor loko.ace) nebo přímo 3d model.Buffin napsal:Ahoj , používám convoi v.1.50 vytvářím si nějaké soupravy jen se chci zeptat, jestli existuje nějaký jiný program kde by se mi zobrazil objekt tak jak přesně vypadá? Nebo to jde v convoi ? Dělám v tom teď poprvé a vytvořil jsem si zatím 1.soupravu s Hektorem od Pikka ... děkuji Buffin![]()