Jak odstranit z databáze tratě návěstidlo,které nejde smazat

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna KimiR
  • Datum začátku Datum začátku

KimiR

Signalista
Ahoj,mám dotaz jak odstraním návěstidlo z databáze tratě,které chce nalinkovat i když už není v editoru postaveno.Při uložení mě to vyzve k nalinkování toho návěstidla,které jsem smázl v editoru tratě,jenže potřebuju odstranit vyhýbku a nemůžu,právě kvůli tomu návěstidlu.Když vyhýbku smáznu a dám uložit tak mě to vyzve k tomu nalinkování.Co mám stím dělat? Nejlépe ho potřebuju smazat z databáze tratě,ale to nevím jak na to.předem díky za odpovědi Lukáš

Ono stačí přesunout jinam tu kolej, kde je to falešné návěstidlo. Pak save a bude to řvát a nabídne "smazat objekt?" Potvrdit ano. Pak kolej vrátit na místo, opět save a je to. Tato chybová neviditelná návěstidla jsou vidět v editoru úkolů na mapce. Tento způsob jejich odstranění je nejbezpečnější a 100%

Samozřejmě před tím záloha, mě to při tomto postupu jednou padlo a měl jsem pak houby.

Zbyněk Šemora napsal:
Ono stačí přesunout jinam tu kolej, kde je to falešné návěstidlo. Pak save a bude to řvát a nabídne "smazat objekt?" Potvrdit ano. Pak kolej vrátit na místo, opět save a je to. Tato chybová neviditelná návěstidla jsou vidět v editoru úkolů na mapce. Tento způsob jejich odstranění je nejbezpečnější a 100%

Zbyňku,přesně jak píšeš je vidět v editoru úkolů a v Track Viewru to návěstidlo,ale opravdu v editrou trati jsem ho smázl,jen se nemůžu zbavit té vyhýbky.Takže píšeš přesunout vyhýbku jinám dát save (to zvládne na hrot vyhýbky save,tam musí být ještě tak 15 m rovné koleje pokud se nepletu),ukončit editor trati,znova načíst a vyhýbku přesunou zpět tam kde to bylo a dát znovu save,mělo by to být ok říkáš.Zálohu trati mám.Jen když kliknu na vyhýbku tak musím odstranit link,kterej je na tom neviditelným návěstidle a dám smazat link.Pak se můžu kouknout na to jaká to je vyhýbka a popř. dát smazat objekt,ale to jsem zkoušel 4 * a pokaždé to chtělo znovu nalinkovat neviditelné návěstidlo.Takže to mám zkusit jak píšeš a bude to na 100 % fungovat? Díky Lukáš

Ne vyhýbku, ale tu kolej, na které leží to tajné návěstidlo. Poznáš to tak, že editor bude po save řvát a nabídne smazat objekt a potvrzením ano se tohoto návěstidla navždy zbavíš.

Zbyněk Šemora napsal:
Ne vyhýbku, ale tu kolej, na které leží to tajné návěstidlo. Poznáš to tak, že editor bude po save řvát a nabídne smazat objekt a potvrzením ano se tohoto návěstidla navždy zbavíš.

Tak teďka jsem to udělal jak jsi psal,opravdu vyskočila tabulka o smazání objektu značky návěstidla,dal jsem smazat a i vymazal vyhýbku na které to řvalo že to chce znovu nalinkovat,tak to šlo,ukončil editor a znovu nahrál a trochu jsem smázl pár kolejí a dal uložit už to nic nepsalo.Ještě se chci zeptat jak se často tyhle tajné návěstidla vyskytují.To mám návěstidla od J.Poláka a na tom místě byla předtím mechanika 2 ramenná.Jinak díky za pomoc.Lukáš

Také je to tím, že dáš smazat návěstidlo a nedáš save a hned tam plácneš jiné.

Back
Nahoře