Model 735 xxx - T 466.0

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Doly
  • Datum začátku Datum začátku
D

Doly

Host
Panové mate nekdo, nebovíte někdo, o modelu lokomotivy 735 (T 466.0) do MSTS. Ale aby byla funkční na verzi 1.6 U nas v Prostějově jezdily az teměř do konce. Naš poslední kousek nyní stojí v Olomouckém depu (735 216) Pokud mně pamět neklame, tak jezdily i v LD Břeclav a to přesněji na trati Hodonín - Zaječí (735007). Mě se ten Pilštyk líbí a rad bych si sním zajezdil. Díky za odpověď

Ten skin čo je na našom webe je moc nekvalitný, bol to jeden z mojich prvých počinov, T466 0192 a 0286 boli u Filipa Havla.Ináč mám nafotené ex-Štúrovské 735 110 a 113, oba s 30 cm žltými pruhmi na čelách a jeden má ešte aj hviezdu...Keby náhodou niekto chcel môžem zaslať foto, ináč tie mašiny sú minulosťou, vraj ich obe pred mesiacom odtiahli zo Štúrovského depa do Zvolenskej ŽOS-ky a budú z nich 736 pre ZSSK a.s.! Iróniou osudu je, že asi budú u ZSSK jediné svojho radu.

Můžete mi prosím poslat někdo ze své sbírky lokomotivu T 466 0286? Byla na stránkách p. Havla a autorem je Jan Prchal. Děkuji mnohokrát.

Pěkně prosím neposlal byste mi někdo statický cab na pištu? myslím že je focený na Luženskej 286

Ahoj! Můžete mi prosím někdo zaslat na mail 735 007 + ještě jiné pielsticky co nejsou volně ke stažení na webu? Děkuji stotisíckrát :lol:

Zdravím. Sháním jednoho pilštyka. Bohužel nevím číslo. Mám 007 a 016. U nich je obrázek, kde je s 016 ten, který mě zajímá. Je červený bez žlutých pruhů a vypadá, že je udělaný hodně kvalitně. Pokud někdo víte, o kterého jde, prosím pošlete mi ho na mail. A pokud by byli i další ve verzi ČSD, klidně taky. Díky předem.

Myslím, že bych ho měl mít. Počkej odpoledne podívám se a když bude, tak ho čekej na mailu

Zdravím, chci se zeptat, jaká je situace s touto lokomotivou. Dá se někde stáhnout, je v Trainsetu BP nebo jestli by to nebyl problém, může mi ji někdo prosím poslat...?

Mám zájem hlavně o T466.0007. Děkuju :wink:

Tak na e-mail jsem obdržel zprávu o tom, že model T466.0007 mi bude zaslán e-mailem. Tímto děkuji i Čoudovi za odkaz na pěkný reskin Pilštika.

Neviem kto má tú T 466.007 ale keby bol taký dobrý a poslal ho aj mne, díky moc.

Čouda napsal:
jo jo taky pěkně prosím

Měl bych malou prosbu. Můžete prosím buď ten skin vystavit ke stažení rovnou nebo pište prosby o zaslání pomocí SZ nebo emailu? Představa, že v tomhle vlákně o zaslání poprosí ještě tak 50 lidí mne docela děsí.

Děkuji

Jaké tapety máte na mysli? na mém webu není ke stažení jediný malovaný skin a pilštik je tam jenom jeden a to od Jana Prchala,který je také z fotek :lol:

Dobrý nic se neděje. myslím, že kdyby byl o 110 s 113 zájem, tak je tam doplním, nějak jsem při předělávání webu na to zapoměl.

csd_T466.286 můžete bobe smazat. správně je cd_735286. já to předtím zplet.

Tak jsem zjistil, že model mi nejde, píše mi to - chyba při načítání pohledu z kabiny, prosím vás, co s tím...?

Back
Nahoře