Ahoj,takže je rezervovanej hostel v hamburgu,píšou u toho hostelu,že je to cca 300 m od Hamburg hbf,Jsou už koupený jízdenky na datum odjezdu 29.7.2008.Slovensko je ještě otevřené do Soboty 26.7.2008,pro případní opozdilce.
Program bude následovej:
1.den 29.7. 2008 úterý - Odjezd směr Hamburg,já přestup v Pardubicích na Ec 174 Jan Jesenius poslední vůz a v Drážďanech do 2.Ještě si nachvilku odskočím při průjezdu berlína do 1 do posleního vozu.Příjezd Hamburg HBF v 19:18.Jít se ubytovat do hostelu a možná jít někam na jídlo atd.
2.den 30.7. 2008 středa - Jít se podívat na největší modelovou železnici na světě do Miniatur Wunderland,připravit na vstupné 10 Eur.Pokud během dneška zbyde čas tak se vrátit na Hamburg HBF a jet S-Bahnem na 2. největší nákladní nádraží na světě s názvem Maschen Rangierbahnhof,Česká Třebová je proti tomu malé brko.Info je zde :
http://de.wikipedia.org/wiki/Maschen_Rangierbahnhof .To bude program 2. dne pak opět někam na jídlo atd.
3. den 31.7. 2008 čtvrtek - Odjezd směr ČR ve vlaku Ec 175 Jan Jesenius,pravidelný odjezd z hamburg hbf v 8:44,Tentokrát to bude poslední vůz taky je to 2. třída takže to je v poho a od ústí nad Labem se přemístím do 1.třídy.Potom budem pokračovat s Čd-Cargo tímto Ec 175 Jan Jesenius až do České Třebové,kde počkáme cca 44 minut na Ic 541 Hutník a pofrčíme sním až do Ostrava-Kunčice samodřejmě opět 1.třída .Tam se přesedne na os směr Frýdek-Místek,kde na nás bude čekat známej,příjezd Frýdek-Místek bude ve 20:29.U známej se přespí do 4.dne
4.den 1.8.2008 pátek - Převážně pobyt ve Frýdku-Místku,dobíjení energie do kamery,foťáku,energie do člověka (cestujicího),pokud možno obstarat i jídlo,když už nebudu mít kazety do kamery tak je dojít koupit a večer ve 21:29 odjezd osobákem směr Valašské Meziříčí,ve Valašským Meziřičí budeme ve 22:39.Tam bude možnost koupit jízdynky do Humenného,přečkáme půlnoct z pátka na sobotu.
5.den 2.8.2008 sobota - Tento den bude začínat velice brzo ráno už ve 2:33 kdy má pravidelný odjezd R 225 Šírava směr Humenné.Jízda bude v 1 a v úseku Košice-Trebišov-Humenné se přestěhuju do posledního vozu čili do 2 a budu filmovat tento úsek.V humenném bude R 225 Šírava v 10:01.Od této doby až do 18:21,kdy má pravidelný odjezd R 224 Šírava směr Praha,se snad něco nafotit na objekty stihne.V těch 18:21 už budu spouštět kameru v posledním voze tj.2 a točit zpátky Humenné-Trebišov-Košice,v Košicích přesun do 1.R 224 Šírava je noční rychlík takže se ve vlaku přesouváme do posledního dne.
6.den 3.8.2008 neděle - Jak bylo zmyňováno v soboru,tak den začíná ve vlaku R 224 Šírava,Já se Šíravou pojedou až do pardubice hl.n. samodřejmě v 1.Tam přestoupím na vlak směr Hradec Králové hl.n. a hurá domů,já se domů dostanu v 8:05 a pak lehnu a pujdu spát.
Tolik info o programu.Jinak já v čr jedu na síťovku jak do 1. tak do 2. třídy a stálo mě to 2020,- Kč.Jízdenka do Hamburku mám danou ze Schony tam a zpět do 2 a přišla mě na 3285,- Kč.Na Slovensko do humenného počítám že to bude stát tak 1500,- Kč do 1. z Val.Meziříčí.Do zítřka do
20:00 se můžete hlásit o Humenné,abych zajistil spaní u námejch ve Frýdku-Místku.Měj te se Lukáš