G
Guest
Host
Kdyby měl někdo zájem o modely RT Expres,tak si je můžete stáhnout na http://skerycek.xf.cz/d_page/RT_page.html
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A máš to alespoň vyladěno, nastaveny nárazníky a srovnány tlaky v potrubí.....Jiří napsal:Kdyby měl někdo zájem o modely RT Expres,tak si je můžete stáhnout na http://skerycek.xf.cz/d_page/RT_page.html
Zbyněk Šemora napsal:A máš to alespoň vyladěno, nastaveny nárazníky a srovnány tlaky v potrubí.....Jiří napsal:Kdyby měl někdo zájem o modely RT Expres,tak si je můžete stáhnout na http://skerycek.xf.cz/d_page/RT_page.html
Jestli ne, tak je to opravdu práce na H. Také mám pocit že se o této soupravě diskutovalo a problém byl se svolením ke zveřejnění. Jinak bych tuto měl už dávno naladěnu a byla součástí BP
Jiří napsal:....P.S. Klidně bych se přimluvil,kdyby tyto modely včetně lokomotivy byly součástí trainsetu BP, díval jsem se jak na wag soubory a mají nastavená spřáhla na 30 cm. Akorát není vyladěná lokomotíva na MSTS BIN 1.6, chybí acela_rv.cvf
Petr Šimral napsal:ad Jiří: to netuším. Třeba se s autorem ES 64F4 - 094 dohodl, s autory Amz, Bmz a WRmz taky a od nás si jen okopíroval barevné řešení vozu 1. třídy a to aplikoval na zbylé vozy.
Určitě z mé strany není důvod něco autorovi vyčítat, ale jakmile zveřejníme vše potřebné o RT Expressu, tak součástí zveřejnění bude i souprava do MSTS. To, co jsem dal Kubovi je takový předvoj.
PŠ
No, nic jako. Čistě náhodou jsem to objevil na internetu a je to i ohledně MSTS, tak jsem to sem hodil.bob57_cz napsal:A co jako ?
Z mé soukromé pošty:
... je tam přihlášena většina redakce.Nicméně jízdy zatím byly zrušeny z nějakého důvodu.
bob57_cz napsal:Já se jen ptal, na co vlastně upozorňuješ, když tahle info je tu už známá dost dlouho na jiném místě.LuděkD napsal:No, nic jako. Čistě náhodou jsem to objevil na internetu a je to i ohledně MSTS, tak jsem to sem hodil.bob57_cz napsal:A co jako ?
Z mé soukromé pošty:
... je tam přihlášena většina redakce.Nicméně jízdy zatím byly zrušeny z nějakého důvodu.
Všiml sis toho data ? Podobných info i s větší informační hodnotou najdeš porůznu na www a na většinu z nich tady odkazy už jsou.
Pardon, Amerika zase objevena nebyla, třeba příště.
Kdybys ale vypátral info a podrobnosti o důvodech konání/nekonání "spanilé rejzy", to by bylo něco nového.
Já osobně se s tím třeba hledat a pátrat nechci. Nejsem surfař.
Opět perla!...Jak to ten Jiří jen dělá?Jiří napsal:Co mám na to říci ? Že někdo v tomto státě zkrátka nechce konkurenční zdravé prostředí.Ať už je to v dopravě,energetice,plynárenství.Jediné zdravé konkurenční prostředí snad funguje v telekomunikací.
Zase někdo z Duškových podržtašek loboval a zablokoval konkurenci.![]()
Jiří napsal:Co mám na to říci ? Že někdo v tomto státě zkrátka nechce konkurenční zdravé prostředí.Ať už je to v dopravě,energetice,plynárenství.Jediné zdravé konkurenční prostředí snad funguje v telekomunikací.
Zase někdo z Duškových podržtašek loboval a zablokoval konkurenci.![]()
Aby ešte nemal pravdu, teda len druhú vetu.Matýsek napsal:Opět perla!...Jak to ten Jiří jen dělá?